Trimite pe Whatsapp

Caleb Howard avea doar 6 ani atunci când un accident cu o mașină care a lovit frontal automobilul  în care se afla l-a lăsat cu traumatisme craniene și oase rupte. Tatăl lui, disperat, nu era sigur cât de repede sau dacă își va mai reveni vreodată, într-atât de mult era progresul lui Caleb de încet.

Într-o zi medicii au sugerat ca un câine pe nume Colonel să fie pus alături de copil pentru a acționa drept animalul lui de terapie. Părinții erau disperați după soluții, așa că au acceptat. Accidentul luase deja viața a doi dintre frații lui și a mamei care conducea mașina, doar un miracol a salvat-o pe surioara lui, Rachel.

Băiatul era într-un pat de spital, depindea complet de aparate, iar medicii nu-i mai dădeau șanse de supraviețuire. Tatăl lui i-a donat o parte dintr-un organ și numai în acest mod viața i-a putut fi salvată, totuși, dacă nu se făcea ceva urgent, el ar fi rămas cu dizabilități pe viață.

A fost ideea terapeutului ca acest copil să lucreze și cu un câine, iar acum medicul spune că a văzut la cei doi o legătură pe care nu a observat-o la ceilalți pacienți. Cei doi au devenit rapid cei mai buni prieteni. Caleb cel care nu avea pic de energie, a devenit motivat odată ce l-a cunoscut pe acest animal minunat.

Colonel l-a ajutat să se refacă din punct de vedere mental și emoțional, iar apoi recuperarea fizică a venit de la sine. Vă invităm să urmăriți un scurt material video despre povestea acestui băiat care și-a găsit un motiv de a lupta pentru viață într-un câine special:

Sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp