Un barbat care fusese dat disparut misterios in aprilie 1966 a reaparut zilele trecute la mai bine de 50 de ani de la disparitie. Walter Cromwell, in varsta de 71 de ani, a aparut la resedinta parintilor sai, care in acest moment e locuita de sora lui. Barbatul a marturisit ca tocmai a fost eliberat din detentie de extraterestri.

Omul sustine ca a fost rapit in timp ce se intorcea acasa de la serviciu si a fost luat intr-o nava extraterestra. Ulterior, a fost drogat si dus la un centru de experimente, unde i s-au facut mai multe analize.

”Mi-au facut numeroase teste de sange, injectii si mi-au introdus mai multe obiecte in cavitatea bucala”, marturiseste cu groaza Walter.

Walter Cromwell a mai marturisit ca nu stie de ce a fost tinut atat de mult timp captiv. S-a trezit deodata eliberat din celula si pus intr-o nava care l-a adus inapoi acasa.

Desi multi au contestat povestea sa si spun despre el ca e nebun, sora lui i-a ascultat toate marturiile si este bucuroasa ca s-a intors acasa teafar. De asemenea, batranul este dispus sa faca orice test care sa dovedeasca ca povestea lui este adevarata.

Sursa: worldnewsdailyreport.com.