Caz incredibil in Liverpool, acolo unde o tanara de 23 de ani a reusit sa ii uimeasca chiar si pe medici. Becki-Jo Allen si partenerul ei au visat intotdeauna sa aiba o familie mare. Cei doi aveau deja o fetita cand femeia a ramas din nou gravida. La inceput a fost bucuroasa sa afle ca vor avea inca un bebelus, insa fericirea ei a disparut in momentul in care a fost anuntata ca va avea o sarcina grea.

Pe tot parcursul sarcinii, Becki-Jo a mers la ecografii si analize. Inca de la prima ecografie, doctorii le-au dat o veste neasteptata. Tanara era insarcinata cu tripleti. ”Nu am avut tripleti in familie, asa ca am fost luati prin surprindere”, a declarat mamica pentru Daily Mail.

In primele 3 luni, lui Becki-Jo Allen i-a fost extrem de rau si a stat numai in pat. Apoi, lucrurile s-au ameliorat pana in a 31-a saptamana. Femeia a inceput sa aiba contractii puternice si a fost dusa de urgenta la spital. I s-a facut cezariana, insa medicii s-au minunat cand i-au scos pe micuti din burta mamei. Desi se nascusera inainte de termen, baietii erau sanatosi si… identici. Chiar si mama lor a avut o surpriza cand i-a vazut. Roman, Rocco si Rohan au stat la incubator 6 saptamani, dupa care au fost lasati sa mearga acasa impreuna cu familia lor.

Insa surprizele nu s-au oprit aici. Dupa cateva luni de cand acestia venise pe lume, parintii lor au fost anuntati ca micutii sunt identici pentru ca s-au nascut din acelasi ovul, lucru care este rar si se intampla la 2 milioane de cazuri.

sursa