Oana Zăvoranu a primit un cadou neaşteptat, ce a bucurat-o foarte tare, vedeta îşi dorea de mulţi ani un pisoi care să semene cu Marty, animăluţul pe care l-a iubit enorm şi a murit acum câţiva ani.

Bruneta a decis să împartă această veste cu prietenii săi virtuali. Ea a primit zeci de mesaje de felicitări, dar printrele ele s-a trezit cu un comentariu pe care nu l-a agreat. Comentariul spunea “Ce frustrat e iubi tau cand aude numele Pepe”.

Oana a văzut roşu în faţa ochilor şi a avut o replică usturătoare la adresa soţiei artistului. “Crezi cumva că iapa lui Pascu este fericită când aude numele Oana?”, a răspuns vedeta iritată.

La scurt timp, a intervenit şi soţul vedetei, care a precizat că nu este frustrat, în numele lui Pepe nu are ce căuta în live-urile lor. “Gagico, nu sunt frustrat, doar ca ce e trecut e trecut, asa ca nu are ce sa caute acest nume in live-urile noastre”.

STIREA ZILEI ...  Horoscop 8 decembrie. Ce zodie primeste bani și moșteniri

Te-ar putea interesa și: Oana Zăvoranu a mărturisit ce face atunci când merge la mormântul mamei sale

Oana și Mărioara Zăvoranu s-au certat ani buni, dar totul s-a schimbat după ce mama Oanei Zăvoranu a încetat din viață.

Deși și-au aruncat cuvinte grele de-a lungul timpului, în mare parte din cauza averii, Oana Zăvoranu a mărturisit că a depășit neînțelegerile pe care le-a avut cu Mărioara.

“Am trecut peste neînţelegerile pe care le-am avut cu Mărioara, ce-a fost, a fost!. Ştiu că mulţi cred că sunt o femeie fără suflet, însă nu este deloc aşa.

Eu şi cu Mărioara am avut multe neînţelegeri, ne-am certat în trecut, însă nu din cauza mea. Mereu mi-am iubit părinţii”, a spus Oana, într-un interviu acordat celor de la cancan.ro.

STIREA ZILEI ...  Semnele care arata ca ficatul este plin de toxine care duc la cresterea in greutate

Bruneta a mai spus că merge frecvent la locul de veci al mamei sale și îi aprinde o lumânare.

“Merg frecvent la Mărioara, îi aprind o lumânare şi mă rog. Tot acolo sunt înmormântaţi şi taţii mei (cel natural şi cel care a adoptat-o), mă rog pentru toţi.

Am făcut pomană pentru ei, dar şi pentru mama, aşa este normal. Oana Zăvoranu nu este un om fără suflet, n-o să-şi uite vreodată părinţii”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Ce a făcut Oana Zăvoranu după ce s-a căsătorit

Oana Zăvoranu a explicat în emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars de ce s-a căsătorit religios pe 9 septembrie, în cel mai mare secret. A vrut ca nimeni să nu știe pentru că s-a gândit să fie un moment intim.

„Am fentat situația. M-am îmbrăcat în roșu cu un decolteu mare de se uita popa la sânii mei.

Unii miri și mirese s-au oprit să facă poze. Am făcut acest pas pentru că îl iubesc pe acest pui de arab, pe acest pui de palestinian combinat cu moldovean.

E jumătate ieșean-jumătate palestinian.

M-a atras partea palestiniană pentru că mie îmi place să trăiesc periculos. Nu-ți imagina că am avut rochie de mireasă.

Urmează o mare nuntă… La botez încă nu mă gândesc. Am făcut acest pas și am fost chiar emoționată până la lacrimi.

Am simțit că sunt atât de mică în fața acestui univers, că până și eu pot să mă impresionez. (…).

Mi-a dat Dumnezeu și mie un bărbat care să mă iubească și pe care să îl iubesc”, a declarat Oana.

Sursa

LIKE