Relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley nu a fost până acum confirmată de niciunul dintre protagoniştii acestei poveşti de dragoste. Cei doi au reuţit să se ascundă foarte bine iar de fiecare dată când au fost luaţi la întrebări de reporteri au evitat subiectul.

Însă, deşi niciunul dintre ei nu a vorbit public despre asta, aşa cum se întâmplă de regulă, prietenii lor fac glume cu subînţeles.

Andreea Banică, aflată în direct, pe pagina ei de facebook, la un eveniment monden, a comentat în mod elocvent despre relaţia celor doi, când Gina Pistol şi-a făcut apariţia.

La un moment dat, telefonul artistei a început să sune insistent, iar Andreea s-a întors spre Gina şi i-a zis că o roagă frumos să-l sune pe Smiley şi să-i comunice să-l contacteze pe soţul ei, Lucian Mitrea, pentru a-i spune acestuia să nu o mai sune.

În acel moment, Gina Pistol, chiar dacă nu şi-a putut reprima zâmbetul, a părăsit urgent cadrul.

După relația cu Laura Cosoi, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel, atâta amar de vreme. Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubește cu Gina Pistol de 7 luni.

Este extrem de secretos cu cea mai recentă relație a sa! Și, cu toate acestea, prietenii l-au dat de gol pe Smiley (34 de ani) în legătură cu povestea de iubire pe care o trăiește cu frumoasa Gina Pistol (35 de ani).

Ultimul iubit al blondinei a fost afaceristul Alin Cocoș, de care s-a despărțit în martie, iar ultima iubită oficială a cântărețului a fost Laura Cosoi, cu care acesta s-a iubit timp de cinci ani. Din 2012, când s-a destrămat relația, Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley, a preferat discreția și așa procedează și acum.

Smiley îşi doreşte un copil peste 10 ani

Întrebată despre posibilitatea de a deveni mămică, Gina Pistol nu a spus “Nu”. “Cred că o aşază Dumnezeu aşa cum consideră el, când consideră el. Dacă n-a fost să fie până acum, sunt sigură că n-a fost să fie… Nu-s nebună să zic că nu o să fac şi eu un copil la un moment dat, dar cred că le orânduieşte. (…) Când o vrea Dumnezeu să am un copil, să fie ce o vrea El”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol a confirmat, la începutul acestei luni, că nu mai este o femeie singură şi că în viaţa ei există un bărbat, evitând, însă, numele lui Smiley: “Acum să spun că sunt chiar a nimănui, aşa, nu cred că mă crede nimeni, da, există cineva! Există o persoană care îmi spune noapte bună, bună dimineaţa, la fel îi spun şi eu”, a declarat prezentatoarea Chefi la cuţite.

„Cel mai important e ca suma bucuriilor s-o depășească pe cea a dezamăgirilor. Când pleci la drum cu cineva trebuie să te gândești că oamenii sunt cumva o extensie a ceea ce ești tu. Eu nu am curaj să agăț. Eu sunt foarte timid cu fetele. Am făcut nenumărate piese despre asta, pe bune, nu mă crede nimeni?

La 16 ani mi-am început viața sexuală, într-o tabără. Doamne ajută peste 10 ani să am și copil. Să am și eu o familie, măcar să am un copil”, a spus Smiley

Sursa