Există în casă un condiment care ajută la îmbunătățirea digestiei, distruge celulele canceroase, stopeaza din fașă atacul de cord și, în plus, este de folos și la scăderea în greutate.

Este vorba despre ardeii iuti cayenne care sunt folositi de mii de ani pentru condimentarea alimentelor. Acestia s-ar putea dovedi cele mai valoroase plante medicinale din lume.

STIREA ZILEI ...  Horoscop bani 3 - 9 decembrie 2018. Zilele ce urmeaza sunt foarte importante pentru cateva zodii

Beneficiile ardeiului cayenne pentru sanatate

Bogat in vitaminele A, C si in complexul de vitamine B, in calciu si potasiu, studiile au aratat a ardeiul iute cayenne ajuta la construirea de tesuturi in stomac si impulsioneaza actiunea in intestine. In plus, acest tip de ardei iute actioneaza precum un catalizator si creste eficacitatea alte ierburi si in tratamentele alternative ale cancerului.

STIREA ZILEI ...  Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu: O zodie intră într-o perioadă neagră a vieții sale

Ardeiul cayenne incalzeste corpul si stimuleaza eliberarea de mucus din aparatul respirator. Daca ai mancat vreodata un ardei iute, stii faptul ca ajuta la curatarea sinusurilor si provoaca transpiratie. Astfel ardeiul iute reduce febra si usureaza congestia cauzata de raceala a aparatului respirator.

STIREA ZILEI ...  Soluția minune care te scapă de călcâiele crăpate și de bătături peste noapte! Costă mai puțin de 1 leu

Stiinta din spatele ardeiului cayenne si cancerul

Ingredientul activ din ardeiul iute se numeste capsaicina, iar in 2005 Dr. Sanjay K. Srivastava impreuna cu echipa sa (de la Universitatea de Medicina din Pittsburgh) au tratat celulele pancreatice cu capsaicina.

sursa

LIKE