Maria Dragomiroiu și-a amintit de vremurile de altădată, când nu i-a fost deloc ușor și nu a dus-o deloc bine din punct de vedere financiar.

Maria Dragomiroiu, care era extraordinar de frumoasă în tinerețe, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară.

Maria Dragomiroiu, care a slăbit nouă kilograme anul acesta, are acum tot ce-și poate dori, dar situația nu a stat întotdeauna așa.

Ea a dus-o greu cu ani în urmă, când nu avea cu ce să-și îmbrace copiii, după cum a afirmat în cadrul unui interviu pentru o emisiune de televiziune.

„La 20 de ani eu mă pregăteam să fiu mămică, la 22 de ani aveam deja doi copii. Eram un copil cu doi copii. I-am născut la distanță de 11 luni și 4 zile. Nu-mi dădeam seama ce îmi oferă viața. Au venit pe lume pentru că așa a vrut Dumnezeu.

Eram foarte săracă, nu aveam nici cu ce să îi îmbrac, mai ales că au venit repede unul după altul. Fierbeam rufele într-un cazan pe aragaz. Mi-a fost greu, foarte greu”, a povestit Maria Dragomiroiu într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

 

sursa