Artista a avut parte de o primire specială, la revenirea sa în țară, după concertele din New York și Sofia. Inna a fost surprinsă să fie așteptată de mama sa și de o mulțime de prieteni și colegi.

Inna s-a întors în țară în cursul zilei de joi, după ce a susținut concerte la New York și în Sofia. Cum vedeta este mai mult plecată, iar în progranul său nu a fost găsită nicio breșă pentru lansarea noului album, ”Nirvana”, echipa artistei a găsit momentul potrivit pentru acest eveniment. Fără a-i spune nimic protagonistei, colegii acesteia i-au pregătit o petrecere surpriză, chiar la Aeroportul Internațional ”Henri Coandă”. La ”complot” a participat și mama artistei. Aceasta i-a spus că o așteaptă acasă, când, surpriză. Odată ajunsă în sala de așteptare, Inna și-a zărit mama și nu numai. ”Cică mama mă așteaptă acasă. Așa mi-a zis”, au fost primele cuvinte rostite de aceasta. ”A fost o surpriză, chiar nu știam nimic. Când am ajuns și am văzut atâta lume, mi-am zis că nu sunt machiată. Dar mai bine ca oamenii să mă vadă așa cum sunt eu”, ne-a mărturisit vedeta.

”Avem o relație specială”

La rându-i, mama artistei ne-a destăinuit că nu a putut-o însoți, de această dată, la concerte. ”Obișnuiesc să merg. Dar acum am avut alte treburi, și nu am putut. Între noi a fost tot o relație specială”, a mai spus aceasta pentru Libertatea. La rându-i, Inna a adăugat că mama sa și bunica o mai așteaptă, uneori, la aeroport, când se întoarce în țară. ”De data asta nu am știu nimic. Nici că vine mama, nici ceea ce urma și s-a întâmplat”, a adăugat aceasta. Deși era obosită de pe drum, Inna a găsit energia să-și cânte piesa principală de pe noul album și să se fotografieze apoi cu fanii săi. ”Multe piese sunt compuse chiar de mine. Inspirația mea vine din energia pe care o am”, a mai spus aceasta. Ea a fost așteptată, totodată, și de o altă artistă, Corina. ”Pe Inna o iubesc foarte tare. Îmi place în primul rând sinceritatea sa”, ne-a spus aceasta.

sursa