Osteocondrită cervicală este o afecţiune des întâlnită, dar netratată corespunzător poate duce la complicaţii. Cei care suferă de acesta boală ştiu foarte bine cât de dificil este diminueze durerea şi şi continue rutină zilnică, în mod normal.

Chiar dacă este foarte dificil, asta nu înseamnă este imposibil. Aceste remediu natural, te va scapă garantat de durere pentru mulţi ani de acum încolo. Prepararea remediului este foarte simplă, ai nevoie doar de sare de mare şi ulei de măsline.

Iată reţeta:

Ingrediente:
– 10 linguri de sare
– 20 linguri de ulei de măsline sau ulei de floarea soarelui nerafinat

Mod de preparare:
Combină ingredinetele şi toarnă mixtură într-o sticlă. Depozitează pentru câteva zile, până când se obţine o textura mai uşoară.

De îndată ce mixtură este gata, masează cu acesta zona afectată, timp de 2-3 minute în prima zi. Adaugă în plus 2-3 minute de masaj în fiecare zi până când ajungi la 20 de minute. După ce ai terminat masajul, îndepărtează delicat uleiul, folosind un prosop umed. S-ar putea pielea se irite un pic, dar poţi aplică pudra de talc pe zona masată pentru a evita acest lucru. Tratamentul ar trebui dureze în jur de 10 zile.

O observi imediat o îmbunătăţire după tratament, durerea va începe dispară treptat după prima zi. Va fi îmbunătăţită circulaţia sângelui, ţesuturile osoase şi musculare vor fi regenerate. De asemenea, va conferi claritate văzului şi va reduce durerile de cap. În timpul acestei perioade de vindecare vei putea observă schimbări drastice, organismul fiind detoxifiat şi metabolismul echilibrat. Nu te îngrijora dacă te simţi un pic ameţit sau somnoros pe timpul tratamentului, este ceva normal şi temporar. Nu există alte efecte adverse, doar beneficiile extraordinare menţionate mai sus. Vei fi surprins de eficientă de durata a acestui remediu!

Sursă: www.kilocalorii.ro