Hipocrate, cel mai de seama medic al antichităţii, Pliniu, Galien şi Dioscoride au scris despre folosirea mierii în tratarea unei serii de boli. În lucrarea despre mijloacele de vindecare, Dioscoride consideră mierea un adevărat panaceu, indicând-o în boli de urechi, de piept sau rinichi, în vindecarea rănilor şi a plăgilor. De asemenea, mierea de albine este menţionată şi în Biblie.

 

Tărâmul făgăduinţei este menţionat fiind o ţară unde curg lapte şi miere. Străbunii noştri foloseau mierea remediu în toate cazurile de boli, de la artrită şi astm până la arsuri, constipaţie şi mahmureli, de la guturai la hemoroizi, de la migrene, pecingine şi varice ulcerate până la răni suferite în lupte (prevenea infecţiile şi accelera vindecarea).

Conform numeroşilor experţi în sănătate, poziţia incorectă a corpului reprezintă cauza majoră a durerii de spate, încheieturilor şi picioarelor. Cu atât mai mult, este foarte important ne corectăm poziţia corpului pentru a preveni complicaţiile.

În plus, va vom propune folosiţi această reţeta naturală care este capabilă întărească şi regenereze oasele, genunchii, încheieturile şi alina durerile.

Această reţeta simplă originară din Grecia antică produce efecte positive foarte mari.

INGREDIENTE:
– 1 kg miere de flori sălbatice
– 10 linguriţe de seminţe de în
– 50 g seminţe de dovleac
– 3 linguriţe de stafide
– 50 g seminţe de floarea-soarelui
– 50 g boabe de grâu

MOD DE PREPARARE:
Amestecaţi toate ingredientele de mai sus într-un vas mare, amestecaţi bine şi puneţi mix-ul într-un borcan de sticlă

CUM FOLOSIŢI:
Trebuie iei o linguriţă din acest remediu înainte de micul-dejun şi de masă de prânz.

Consumul acestui remediu puternic va stimula metabolismul, va va întări incheiturile şi muşchii inimii, şi va regenera elasticitatea ligamentelor şi tendoanelor.

În plus, această miraculoasă reţeta combate osteoporoză şi osteoartrită. Trebuie ştii, de asemenea, alt remediu natural foarte efficient în tratamentul durerilor de spate este gelatinăorganică.

Sursă: http://www.bzt.ro