Vladimir Petrovich Filatov este un doctor rus eminent care şi-a dedicat întreagă viaţă găsirii unui remediu natural de îmbunătăţire a vederii. El a combinat medicină alternativă cu ceaconvenţională în anii ’50 pentru a trata oamenii ce aveau probleme cu vederea şi pentru a preveni o pierdere definitivă a vederii. Astfel, Vladimir Petrovich Filatov a creat această reţetacare s-a dovedit a fi extrem de eficientă şi pe care oamenii au folosit-o la scară mare încă de pe atunci.

INGREDIENTE:
– 100 gr Aloe Vera;
suc de lămâie de la 3-4 lămâi;
– 500 grame de nuci pisate;
– 300 de grame de miere pură.

Publicitate

MOD DE PREPARARE:
Se iau frunzele din partea de jos şi mijloc. Se spală bine şi se pun la frigider pentru 10-12 zile.
Dr. Filatov ne spune frunzele nu trebuie folosite imediat, ci lăsate în frigider înainte timp de 10-12 zile. Conform teoriei doctorului Filatov, această metodă permite declanşarea stimulatorilor biogen care activează celulele aloe. După această perioada spălaţi frunzele din nou cu apă care a fost fiartă şi răcită. Se curată de ţepi, se taie mărunt şi se pune într-un tifon. Se stoarce bine sucul din tifon. Se amestecă bine toate ingredientele şi se păstrează la frigider într-un recipient cu capac.

METODĂ DE FOLOSIRE:
Cu jumătate de ora înainte de masă, consumaţi o linguriţă din această soluţie, de trei ori pe zi. Nu va opriţi din a o consumă până ce nu veţi constată o îmbunătăţire vizibilă la vederea dumneavoastră.

Publicitate

Acest suc uimitor nu îmbunătăţeşte doar vederea, poate fi folosit remediu natural în numeroase afecţiuni, cum ar fi:

– Bolile de rinichi
– Probleme ale tractului gastrointestinal
Inflamaţii ale organelor de reproducere la femei
– Hemoroizi
Tuberculoză
– Probleme cardiovasculare
– Stimularea şi fortifierea sistemului imunitar
– Prevenirea cancerului şi a bolilor autoimune
Stimulează regenerarea celulară
– Probleme digestive: colită, colon iritabil, constipaţie, diaree
Malabsorbtie, ajută în dezechilibre grave ale bacteriilor benefice din organism
– Reglarea metabolismului, obezitate
– Diabet zaharat tip 1 şi 2
– Hepatite virale, herpes
Oboseală cronică
– Ulcer gastro-intestinal
Sinuzita şi astm
– Psoriazis, erupţii şi alte pete pe piele
– Arsuri, tăieturi, răni, înţepături de insecte

Gelul de aloe vera întăreşte sistemul imunitar şi are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice, care ajută la tratarea anumitor probleme ale pielii precum eczemele şi psoriazisul. În acelaşi timp, un consum regulat de aloe normalizează tranzitul intestinal, promovând sănătatea sistemului digestiv, creşte absorbţia de proteine, ameliorează arsurile la stomac şi are efect calmant asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi.

Plantă de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru şi zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzător doar prin alimentaţie. Toţi aceşti nutrienţi ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânireacelulară şi asigura necesarul zilnic de energie.

Publicitate

Sursă: http://ampress.ro