Are o siluetă de vis la care a ajuns cu o reţetă-minute. Andreea Mantea a dat jos zece kilograme consumând apă cu lămâie şi ghimbir pe stomacul gol. Vedeta de la Kanal d a dat reţeta ei doamnelor interesate să piardă în greutate fără prea mare efort.

Andreea Mantea a slăbit spectaculos, iar de vină pentru formele la care a ajuns acum după ce a născut par să fie nişte ingrediente care se găsesc uşor. Bruneta a mărturisit că a băut multă apă cu lămâie şi ghimbir, din care a făcut o limonadă neîndulcită. Din acest amestec, ea a explicat că a consumat câte un pahar în fiecare dimineaţă pe stomacul gol, dar şi înainte de mese.

„Cu această apă am slăbit eu 10 kg. Sper să aibă rezultate şi la cei care o să încerce! Vă ţin pumnii! În afară de consumul a acestei ape, am renunţat la prăjeli, pâine şi sucuri din comerţ (cu acid sau fără). Ideal ar fi dacă aş reuşi să ajung şi la sală…. Ce bine că mă ajută David să îmi fac norma de mişcare în fiecare zi!”, a scris Andreea Mantea pe Facebook.

Pentru a face reţeta Andreei Mantea aveţi nevoie de patru lămâi, patru litri de apă, o caserolă cu rădăcini de ghimbir şi un pumn de afine. Din acest amestec, vedeta consumă două-trei zile. Important este că reţeta brunetei nu are contraindicaţii şi ajută la menţinerea unei stări de bine a întregului organism.

sursahttp://m.click.ro/vedete/romanesti/reteta-usoara-cu-care-andreea-mantea-slabit-10-kilograme