Momente de exceptie la Revelionul Kanal D. Super show-ul care incepe la 22.00 este alegerea ideala pentru cei care vor sa se distreze pe cinste cu Teo Trandafir, Bursucu si multi altii, in noaptea dintre ani.

„Revelion Teo Show” are toate sansele sa fie numarul 1 in preferintele romanilor din tara si din strainatate care aleg sa petreaca trecerea dintre ani in fata televizorului. Kanal D a pregatit un spectacol de zile mari, care va incepe in ultima noapte a lui 2017 de la ora 22.00.

Cum vor petrece Teo si Bursucu alaturi de multi, foarte multi invitati, nu va spunem inca. Insa va oferim, azi, cateva imagini absolut socante. Protagonista este nimeni alta decat Raluca Badulescu, jurata show-ului-fenomen „”Bravo, ai stil!”. Din motive halucinante, pe care le vom afla doar urmarind programul de Revelion de la Kanal D, stilata blonda ajunge intr-o ipostaza neasteptata. Ea a fost surprinsa in genunchi, in fata lui Teo Trandafir, gazda emisiunii. Ce s-a intamplat vom afla cu totii la „Revelion Teo Show”.

sursa