Multi dintre telespectatori si-au dorit si pana la urma s-a intamplat, pentru ca Andreea Mantea a ajuns in pat cu partenerul ei ”de scena”, Victor Slav. Si nu oricum, pentru ca renumitul cuplu a fost surprins de camerele de luat vederi!

Bianca Dragusanu, iubita lui Victor Slav si colega de trust a Andreei Mantea, are serioase motive de suparare, sa-si prinda barbatul in pat cu sexy- Andreea Mante, care, pana la urma, lasa la o parte sex-appeal-ul purtand o bonetica tip ”moartea pasiunii”. Nu, Bianca poate sa stea linistita pentru ca totul este o regie si scena face parte din spectacolul de Revelion deja filmat si care asteapta sa fie difuzat!

 

Daca mai era vreo indoiala, mesajul scris de Andreea in dreptul fotografiei o risipeste pe de-a-ntregul: ”REVELION TEO SHOW! Duminica, 31 decembrie! La Kanal D!” . Fanii au gustat gluma, dandu-si cu parerea despre relatia lor ”Incet incet astia doi devin asa de apropiati si de buni prieteni si nimic ( daca putem crede ) mai mult ca Arsinel cu Stela … Cum Stela nu mai e si Arsinel o urmeaza curand trebuie sa ia altii locul.” le-a scris o amica virtuala.

 

sursa