Anamaria Prodan este om de televiziune, dar și o cunoscută impresară de la noi.

În ultima perioadă, Anamaria Prodan s-a transformat într-o persoană cu totul diferită, de când a reușit să slăbească și să se ocupe mai mult de imaginea ei.

Soția lui Laurențiu Reghecampf parcă a întineri peste noapte, iar aparițiile sale nu trec neobservate.

Așa se face că recent, Anamaria a avut suficient curaj încât să poarte o ținută mini, care i-a pus picioarele subțiri și lungi în valoare.

In imagine, se poate observa că impresara poartă o rochie lejeră, în nuanțe metalice, dar extrem de scurtă care îi pune în valoare silueta.

Sursa: wowbiz.ro

„Sunt însărcinată cu cumnatul meu, dar asta nu îl deranjează pe soţul meu!” Uite cum s-a ajuns la aşa ceva! Şi ca povestea să fie şi mai ciudată, și soţia cumnatului a acceptat pe loc ideea: „Suntem prietene din liceu!” Când vei afla motivul o să înţelegi de ce!

Mamă a trei copii este din nou însărcinată și urmează să nască în scurt timp. De data aceasta, tatăl bebelușului nu este soțul ei, ci cumnatul acestuia.

Rachel Wilcox este mamă a trei copii, iar acum este din nou însărcinată, dar tatăl bebelușului nu este soțul său.

Rachel s-a oferit să fie mamă surogat pentru sora soțului său și pentru partenerul acesteia după ce cancerul la colon a lăsat-o infertilă pe cumnata sa.

Amanda a fost diagnosticată cu cancer la colon în umă cu 3 ani, dar chimioterapia a ajutat-o pe tânără să își revină. În schimb, ea nu va putea rămâne însărcinată niciodată.

Sursa: fanatik.ro