Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au ajuns din nou în prajul divorțului după ce în 2016, artista a dat înapoi și a renunțat la ideea de a pune capăt mariajului. Acum, cel care a decis să-și facă bagajul și să plece este artistul.

Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu s-au căsătorit în 2013, după 24 de ani de iubire şi spuneau că nimeni şi nimic nu i-ar putea despărţi, însă se pare că povestea de dragoste s-a sfârşit. Primele semne că lucrurile nu mai sunt ca înainte de a deveni soţ şi soţie cu acte în regulă au apărut în 2016, când artista a vorbit pentru prima dată despre divorţ.

Cornelia Catanga a chibzuit mai bine şi a decis, într-un final, să mai dea o şansă iubirii lor, însă se pare că divorţul este iminent.

Cântăreaţa a mărturisit că Aurel Pădureanu vrea să o părăsească şi să se mute în America, iar motivul ar fi o altă femeie.

„Aşa nu mai putem continua. El vrea să plece în America, să fie lângă Alexandru, însă eu cred că motivul este altul şi el vrea să plece acolo ca să fie împreună cu o iubită de-ale lui, o femeie cu care a avut o relaţie mai demult”, a declarat Cornelia Catanga, potrivit cancan.ro.

Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au mai fost la un pas de despărţire în urmă cu un an, însă artista a renunţat la divorţ în ultima clipă: „Sunt puţin în dilemă. Eu sunt foarte superstiţioasă. Vreau să mulţumesc naşei mele Oana Turcu şi naşilor mei de la Brăneşti. Nu depun actele de divorţ… Băiatul e mare, are 22 de ani. Mergi la notar şi notarul la care am fost mi-a spus să mă mai gândesc. Am zis la un moment dat că-mi poartă ghinion… Dragostea, respectul, iubirea, sunt aceleaşi. Mi-a picat mie un fix aşa, că poate nu mi-a făcut bine. Pădureanu este aerul meu, sufletul meu şi să mă ierte pentru toate nebuniile pe care le fac. El n-a vrut. Mi-a spus că «tăticule, dacă asta e decizia ta, e decizia ta, eu nu te oblig»”. 

 

Sursa: cancan.ro 

Se întâmplă după 10 ani de căsnicie! Anunțul făcut de Cristi și Adelina Chivu: „Gata, s-a terminat!”

Cristi Chivu a fost mereu un personaj discret. Chiar dacă se numără printre fotbaliștii care au cunoscut celebritatea, acesta a evitat să stea departe de vizorul presei. Și-a ținut inclusiv familia departe de lumina reflectoarelor. A agățat ghetele în cui la 33 de ani, accidentările punându-i capac.

După ce s-a retras din lumea fotbalului, a ales să stea departe de sportul care l-a facut celebru. Nu s-a mai implicat, deși nu a dus lipsă de oferte. Chivu a preferat să se dedice familiei și afacerilor personale.

„Pregătește el ceva! Vrea să-l dea jos pe Burleanu, visează să ajungă șef la Federație. Plănuiește totul, în cel mai mic amănunt”, susțin mai mulți angajați de la Casa Fotbalului. Temerile unora sunt neîntemeiate, căci fostul căpitan al echipei naționale are alte planuri.

Cristi chivu vrea să părăsească România pentru totdeauna! Împreună cu soția Adelina și cele două fete, Natalia și Anastasia, fotbalistul se va stabili în altă parte.

„Gata, s-a terminat! În clipa de față, oscilează între Statele Unite ale Americii și Italia. Urmează să se decidă foarte curînd. Cert este că s-a hotărît să facă acest pas. Va alege Milano în cazul în care noul antrenor al Interului, Frank de Boer, îl va coopta în staff. Ar prefera de minune această variantă deoarece cunoaște orașul ca-n palmă. Doar a evoluat acolo șapte ani. De asemenea, i-ar place foarte mult să revină la formația unde a cunoscut cele mai mari satisfacții ale carierei. Dacă va deveni angajatul lui Inter, se va stabili în Italia împreună cu soția și fiicele. Dacă nu, va alege Statele Unite ale Americii. Unde are mai mulți prieteni. Are și banii necesari să ducă o viață bună în SUA. Nu se teme deloc de o astfel de «emigrare»!”, au dezvăluit sursele pentru fanatik.ro

Chivu are o avere de circa 22-25 de milioane de euro. De-a lungul timpului, a investit banii în imobiliare. În urmă cu aproximativ patru ani a plătit nu mai puțin de 4 milioane de euro pe o vilă în Corbeanca. „Va renunța la absolut tot ce deține în România! Case, apartamente, terenuri… Le vinde pe toate! Nu vrea să mai fie legat de nimic. Este decis să înceapă o nouă viață în Statele Unite sau Italia. Nu mai vrea să rămînă aici. Va veni doar în vizită. A scos, deja, mai multe proprietăți la vînzare. După ce scapă de ele, va părăsi țara. Vinde absolut tot! Chiar și sub prețul pieței. Țelul lui este să scape de toate lucrurile pe care le are în România și să-și continue viața în altă parte. Este foarte dezamăgit de tot ce se întîmplă aici. Preferă să trăiască departe de situația de aici”, a povestit, pentru fanatik.ro, un apropiat al lui Cristi Chivu.

 

Sursa: fanatik.ro