Mihaela Rădulescu călătoreşte foarte mult alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Asta a făcut-o chiar să ajungă pe mâna poliţiştilor din Sydney. Aceştia au pus ochii pe iubita lui Felix Baumgartner. Mai exact, vedeta a postat o fotografie pe Instagram în care apare între doi poliţişti.

Mihaela poartă pe cap o şapcă inscripţionată. Cea mare mare ilegalitate comisă a fost decolteul. Este foarte adânc şi nu poate trece neobservat. „Bună dimineaţa! Uitaţi un zâmbet australian! #sydney #police #mykindofmix” a scris vedeta în descrierea pozei.

Fanii săi imediat au reacţionat şi i-au oferit sute de like-uri. Au apreciat felul în care arată, dar şi pe poliţiştii de lângă ea. Mihaela Răduleascu cu siguranţă a vrut doar o amintire cu ei să o aibă peste ani, căci nu a comis vreo faptă ce ar trebui pedepsită.

Mihaela Rădulescu a postat pe blogul personal un mesaj în care-şi prezintă impresiile despre mediatizarea înmormântărilor. Vedeta a mărturisit că, acum, moartea nu i se mai pare atât de înfricoşătoare ca altădată. „Moartea nu mi se mai pare asa de infricosatoare. Credeam, ca tot omul, ca e nasol sa mori, ca… deh, cu o moarte toti suntem datori. Dar vad ca moartea face rating, genereaza like-uri, e share-uita si hastaguita in fel si chip. Inca n-am vazut emoticoane cu vreo coasa sau cruce, nici cu sicriu sau animatie de cimitir, dar probabil ca se lucreaza la ele…”.

 

Sursa: cancan.ro