In 2015, Victor Slav a infiintat cu alti doi prieteni o firma care urmeaza sa ridice un complex imobiliar in sudul Bucurestiului, iubitul Biancai Dragusanu detinand 20% din actiuni, dar si functia de administrator al societatii comerciale. In primul an de activitate, cand comenzile de apartamente se aflau la inceput, firma a inregistrat un profit de 132.110 lei (aproximativ 30.000 de euro).

O data ce lucrarile la complexul de blocuri au avansat, iar clientii au inceput sa-si achizitioneze locuintele ce urmeaza a fi finalizate, firma a inceput sa creasca din punct de vedere financiar. Astfel, conform ultimelor datelor de la Registrul Comertului, compania din domeniul imobiliarelor a inregistrat, in 2016, o cifra de afaceri de 4,47 milioane de lei (1 milion de euro), dar si un profit net de 963.595 de lei (aproximativ 210.000 de euro), de 7 ori mai mare decat cel din 2015!

Cum Victor Slav detine o cincime din firma pe care o administreaza, inseamna ca profitul partenerului de viata al Biancai Dragusanu a fost de aproximativ 42.000 de euro, adica 3.500 de euro pe luna.

Victor Slav vrea sa dea lovitura cu o afacere cu diamante! Cand va scoate pe piata primele modele de bijuterii si cine il ajuta pe fostul prezentator!

Victor Slav se va implica intr-o afacere cu diamante, pe care o va face in colaborare cu nasii sai din Hunedoara! Business-ul va fi demarat peste doua luni, iar iubita lui, Bianca Dragusanu, spera ca totul sa fie de bun augur!

“Business-ul este a lui Victor, nu ma bag in el. In ceea ce ma priveste, probabil, voi avea cateva idei, cu desenele mele, dar, repet, este afacerea lui. Va demara totul, cel mai probabil, la urmatorul targ din mai, cel destinat bijuteriilor, atunci cand va fi pregatit cu tot ce trebuie. El va merge pe inele, verighete, accesorii fine, chiar si cele pentru bebelusi, toate realizate numai din aur si diamante”, a declarat Dragusanca, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Vedeta a specificat si faptul ca Victor va avea si parteneri in acest business, surprinzator, persoane foarte apropiate din familie.

“Nasa mea Monica este cea care ne sustine in afacere si suntem parteneri. Ea este in acest domeniu de peste 15 ani, are doua sau chiar trei magazine de bijuterii la Deva si cunoaste foarte bine aceasta piata. Noi o sa ne ocupam de partea de marketing si de design, iar ea de vanzari. Suntem in acest business in procente egale”, a conchis Bianca!

 

sursa