Alexandra s-a casatorit in decembrie 2016 si desi nu a facut public acest lucru, mama sa a dat-o de gol intr-un interviu.

„Fiica mea s-a maritat in decembrie (n.r. 2016). A vrut sa fie totul privat. Ei sunt foarte fericiti. Fericirea este intr-un cuplu sa nu te certi. Opriti conflictele daca vreti sa fiti fericiti! Alexandra nu este inca gravida, dar vrea sa fie”, a declarat Carmen Harra in urma cu un an.
Desi a fost o perioada in care Alexandra isi insotea mama in calatoriile sale in Romania, dupa anuntul casatoriei, tanara nu a mai venit in tara. Asta poate si pentru faptul ca Alexandra este extrem de ocupata.
Carmen Harra isi tine la curent fanii despre actvitatile fiicei sale, ea anuntand mandra fiecare reusita a fetei. “Alexandra scrie pentru Huffington Post cu pasiune. Ma face atat de mandra”, anunta Carmen Harra intr-o postare din noiembrie 2017.
Totusi, despre barbatul cu care anunta, in urma cu un an, ca i-a devenit sot fiicei sale nu a spus nimic pana acum. Mai mult, acesta nu a aparut in nici o poza de pe conturile de socializare publice ale celor doua femei.