Fiica Andei Călugăreanu duce o viață marcată de neajunsuri, însă, cu toate astea, băiețelul ei nu duce lipsă de nimic. Așa cum s-a văzut și la ultima lor ieșire în public.

Nu de puține ori am văzut-o pe Ioana Tufaru la televizor vorbind despre neajunsuri sau despre problemele ei de sănătate. Prin momente grele a trecut și când l-a născut prematur pe Luca. Cu toate astea, atât ea, cât și soțul ei, au grijă să-l răsfețe și să-i ofere o copilărie de neuitat.

Dovadă stau și imaginile cu ea și cel mic, surprinse în timpul unei călătorii cu metroul.

În poze îl vedem pe Luca, care a crescut frumos și foarte jucăuș. Mama lui a făcut tot posibilul să-i cumpere o bicicletă și, foarte grijulie să nu-i incomodeze pe ceilalți călători, o ține foarte aproape de ea.

Ioana Tufaru a declarat în cadrul unei emisiuni tv că nu-și mai dorește încă un copil, asta după ce câteva simptome i-au dat emoții.

„A fost alarmă falsă. Nu sunt însărcinată. Amețelile le-am avut probabil de la răceală și cine știe, întârzierea menstruației probabil că mi se trage de la prea multe medicamente. Mi-aș dori 10 copii, dar să am cu ce să-i cresc. Chiar am fost îngrijorată pentru că noi, din păcate, nu ne permitem să mai aducem un suflet pe lume”, a declarat Ioana Tufaru.

sursa