Gina Pistol și Smiley au ales să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Cu toate acestea, cei doi au fost surprinși de paparazzi de la Cancan în timp ce părăseau țara împreună.

Cei doi au fost fotografiați în aeroport în timp ce se pregăteau să plece împreună în vacanță, în Thailanda.

La scurt timp, frumoasa blondă a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj extrem de optimist, referitor la obiectivele ei de la începutul acestui an.

”Dacă eşti foarte, foarte tăcut, atunci îţi poţi auzi rezoluţiile oriunde în lume”, le-a spus Gina Pistol prietenilor ei virtuali, pe un cont de socializare.

Te-ar putea interesa și: Laura Cosoi, adevărul despre Gina Pistol! Fosta iubită a lui Smiley a spus tot

Laura Cosoi a oferit prima reacţie după ce s-a aflat că Smiley are o relaţie cu Gina Pistol. Ce spune Laura Cosoi despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol. A avut o reacţie genială.

“Îţi dai seama că nu aş putea să fac asta în public, să mi se întoarcă toate cuvintele. Dacă sunt împreună, foarte bine! Dar cred că cel mai bine ar fi să îi întrebaţi pe ei!”, a declarat Laura Cosoi.

Smiley şi Gina se iubesc de trei luni. Gina Pistol a avut, anterior, o relaţie cu Alin Cocoş, fiul multimilionarului Dorin Cocoş, în timp ce ultima relaţie oficială a lui Smiley este cea cu Laura Cosoi, chiar dacă, neoficial, artistul ar mai fi avut de atunci câteva relaţii.

Fosta iubită a lui Smiley se înţelege foarte bine cu Gina Pistol

Frumoasa actriță nu a negat relația celor doi, dar nici nu a dorit să discute mai mult pe această temă. Gina Pistol și Laura Cosoi nu doar că s-au salutat, dar s-au și îmbrățișat puternic și s-au pupat, schimbând rapid câteva cuvinte, semn că între cele două nu există divergențe sau motive de nemultumire.

“Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!” – a declarat Laura Cosoi, în exclusivitate, pentru Unica.

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol nu se mai ascunde și a CONFIRMAT: “Da, sunt îndrăgostită! Pentru copilul meu, îmi doresc…”

S-a vorbit foarte multă vreme despre relația dintre Gina Pistol și Smiley. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a făcut o confirmare oficială până acum, blondina a “scăpat” unele detalii despre bărbatul din viața ei și chiar a vorbit despre un copil.

Gina Pistol a explicat cum este bărbatul din viaţa ei şi ce vrea ea de la viaţă. A ”scăpat” la un moment dat că îşi doreşte să aibă o familie a ei, ba chiar a spus la ce s-a gândit…pentru copilul ei!

“Nu am mai primit o scrisoare de foarte mult timp. am primit şi eu scrisori de dragoste şi mă emoţionam. ma bucur că fac parte din categoria femeilor care mai sunt încă sensibile. (…)

Am avut multe lipsuri în copilărie. Îmi doream foarte tare o bicicletă şi o păpuşă Barbie şi nu puteam să-mi iau atunci. (…) Da, sunt îndrăgostită. Bărbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubită parazit.

Am 36 de ani şi de ce nu am bărbat şi copil? Nu pot să povestesc despre fiecare relaţie de ce am plecat şi de ce m-am despărţit. Mă deranjează când oamenii mă subestimează.

Ce e al meu, e al meu. Pentru copilul meu, îmi doresc ca părinţii lui să fie oameni echilibraţi”, a spus Gina Pistol.

sursa