Informatii incredibile ies la iveala in cazul pedofilului din lift! Azi de dimineata, barbatul a fost ridicat de la serviciu, dupa ce a fost cautat timp de cateva zile de politisti, dar si de oameni obisnuiti pe retelele de socializare, revoltati de gesturile facute de acesta la adresa a doi minori!

In mod cu totul surprinzator, Eugen Stan este un om al legii! Individul care a revoltat o tara intreaga dupa ce a pipait si a sarutat o fetita si un baiat intr-un ascensor dintr-un bloc din cartierul Drumul Taberei este agent in cadrul Politiei Rutiere din Capitala, iar in trecut, a lucrat la Politia Comunitara si apoi la Jandarmerie!

Ca un facut, Eugen Stan se ocupa cu siguranta cetatenilor, iar femeia care locuieste cu el intr-un apartament din Magurele, are si ea legatura directa cu oamenii! Concubina pedofilului este asistenta medicala si lucreaza la un spital! Cei doi sunt impreuna de cand barbatul a divortat de mama celor doi copii ai sai, culmea fara mare tam-tam!

Eugen Stan, pedofilul din lift, care este agent la Poliția Rutieră din București, își va da demisia din cadrul structurii MAI. Agentul a fost reținut, fiind acuzat de două infracțiuni de agresiune sexuală. Polițistul pedofil a fost urcat în mașina Poliției și dus la percheziții, la domiciliul acestuia.

Pedofilul care a agresat vinerea trecută doi copii într-un lift din cartierul Drumul Taberei din București, și care a fost reținut luni dimineață se află în aceste momente la audieri.

El a spus, conform unor surse din cadrul anchetei, că își va da demisia din funcția de polițist la Rutieră, acolo unde ultima sancțiune dată unui șofer a fost în decembrie 2017.

În cadrul audierilor, el și-a recunoscut faptele, precizând însă că nu a vrut să le facă rău micuților, ci doar să îi pupe.

Mai mult, el a recunscut și agresiunea sexuală din 2015.

Pedofilul a fost dat pe mână polițiștilor de o colegă de-a sa care duminică, în jurul orei 17:30, a sunat și a spus că bărbatul lucrează în cadrul Poliției Rutiere, fiindu-i coleg.

Din acel moment s-au declanșat verificările, iar luni dimineață, când polițistul s-a prezentat la serviciu, în uniformă, a fost luat de șeful său și condus, fără ca acesta să riposteze, la serviciul omoruri.

Conform unor surse din cadrul anchetei, în tot timpul în care a lucrat la serviciul de Poliție Rutieră, bărbatul a primit calificative de bine și foarte bine, iar anul acesta urma o nouă testarea psihologică, aceasta efectuându-se din 3 în 3 ani.

FOTO: Inquam Photos / George Calin

sursa