Sergiu Curcă este tânărul interpret de muzică populară care și-a pus capăt zilelor, lăsând astfel, în urma sa, foarte multă durere. Băiatul făcea parte din Ansamblul Folcloric de Cântece și Dansuri Lipova și a fost găsit spânzurat în prima zi a anului 2018. Tânărul a ales să comită acest gest extrem cu un cordon de la o haină, spânzurându-se de mânerul ușii din camera sa, în locuința din Lipova. Sergiu a lăsat în urmă și un bilet de adio unde le cerea apropiaților să îl uite, și să îl conducă doar pe ultimul drum.

Momentul înmormântării a fost, însă, unul extrem de greu, mai ales pentru familie și pentru mama lui. Aceasta abia a avut puterea să privească cum sicriul este coborât în groapă. În momentul în care groparii urmau să coboare sicriul, femeia, mama îndurerată, s-a băgat în groapă după fiul iubit, și a început să zgârie cu unghiile, disperată, geamul sicriului. În tot acest timp, femeia plângea, potrivit declarațiilor făcute de către apropiați ai familiei care au participat la înmormântare.

„Am obosit să fiu singur şi să chinui. De azi nu o să mai supăr pe nimeni. Vă rog frumos să mă iertaţi pentru tot. Vă iubesc pe toţi. Dacă se poate, aş dori să mă duceţi cu muzică. Să aveţi grijă de voi”, a scris tânărul de 22 de ani în biletul de adio.

Vestea că solistul s-a sinucis i-a lovit pe prietenii lui ca un trăsnet, drept urmare s-au grăbit să îi scrie mesaje îndurerate de condoleanțe pe pagina de Facebook. Iată două astfel de mesaje:

„Sergiu Curca nu pot sa cred ca ai plecat printre ingeri sa canti. Nu imi pot imagina ce te-o determinat sa iti iei viata, stiindu-te un doritor de viata si plin de energie. Ne luam ramas bun Sergiu Curca de la tine ANSAMBLUL LIPOVANA, iar bunul Dumnezeu sa te ierte si sa te primeasca in imparatia cerurilor. Cu regret in suflet le doresc parintilor tai multa putere sa treaca peste cumplita bomba veste, iar Dumnezeu sa fie cu ei peste tot. Odihna vesnica si drum lin!”, a scris Valentin.

„Îngerii sa te vegheze , suflet bun… Un coleg drag sufletului meu care a ales sa cânte îngerilor, păcat de tinerețea ta, de cei care suferă în urma ta… Condoleanțe familie…Sergiu Curca, o voce dulce, Dumnezeu sa te ierte !!!!”, a scris și Ionela pe pagina de Facebook a solistului.

sursa