Saptamana trecuta, Bahmu a facut anuntul bomba! Vedeta a renuntat la emisiunea pe care o prezenta alaturi de Cristian Brancu, iar unul dintre motivele invocate a fost legat de starea de sanatate.

Putini stiu ca Adriana se confrunta cu dureri lombare inca de acum patru ani, insa ea a incercat sa tina totul secret.

De ceva vreme insa, situatia s-a agravat si, daca bruneta nu va lua masuri urgente, va fi nevoita sa apeleze la cutit.

“In 2013, Bahmu a mers la un medic ortoped din Republica Moldova pentru ca nu mai putea sa se deplaseze! Ajunsese sa nu se mai ridice din pat de durere de spate, asa ca era necesara o terapie sau o operatie!

Initial, dupa un control amanuntit, doctorul i-a recomandat 15 sedinte pentru a scoate compresia de pe maduva spinarii si de pe radacinile nervoase. Adriana a facut elogantii, combinate cu chiroterapie si terapie cu ultrasunete.

Totul zilnic, pentru ca altfel nu ar fi avut efect. Apoi, dupa cateva luni, a recurs si la o procedură minim invaziva, care a scutit-o de clasica operatie de hernie de disc, executata cu bisturiul.

Si-a facut o injectie in coloana, destul de dificila si dureroasa, din uleiuri, care a durat mai bine de o ora si jumatate!

Totul a iesit bine din fericire, caci o buna bucata de timp, ea nu a mai avut probleme”, a dezvaluit o apropiata de-a vedetei pentru WOWbiz.ro.

La finele lui 2017 insa, durerile au revenit, iar Bahmuteanu s-a dus iarasi la medic. De data aceasta, Adrianei i s-a recomandat, in primul rand, odihna si, pe urma, un alt gen de tratamente.

“Ea este acum in concediu medical de fapt! Problemele lombare au determinat-o sa renunte la televiziune o perioada!

Pentru Bahmu este obligatoriu sa se duca sa isi faca cateva proceduri la spate, combinate cu ore de inot. Daca nu, chiar va ajunge la operatie”, a mai povestit prietena brunetei pentru WOWbiz.ro.

sursa