Viorel Lis trece prin momente cumplite după operaţia de colecist suferită săptămânile trecute. Fostul edil al Capitalei a mărturisit că medicii au rămas şocaţi când au văzut cât este de bolnav.

Viorel Lis se luptă din greu cu boala şi se pare că încă nu s-a recuperat definitiv după operaţia suferită săptămânile trecute. Fostul edil al Capitalei a mărturisit că nu se simte deloc bine, oboseşte foarte repede, ameţeşte şi se simte sleit de energie.

Mai mult decât atât, soţul Oanei Lis a spus că medicii au fost şocaţi în timpul operaţiei când au văzut cât este de bolnav.

”S-au crucit şi medicii când au văzut ce am în mine”, a spus Viorel Lis.

Fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme grave de sănătate, care par a fi tot mai insistente pe zi ce trece. Viorel Lis trece prin momente cumplite după operaţia de colecist suferită săptămânile trecute și spune că medicii au rămas șocați când au văzut starea în care se afla acesta și cât poate să fie de bolnav.

Mai mult, Lis a mărturisit că nu se simte deloc bine, oboseşte foarte repede, ameţeşte şi se simte sleit de energie, informează Cancan.

Viorel Lis a ajuns de urgenţă la spital după noaptea de Revelion! Cu toate că nu a petrecut prea mult, aşa cum a mărturisit soţia lui, Oana Lis, starea de sănătate a fostului primar al Capitalei s-a înrăutăţit după noaptea dintre ani, aşa că a fost nevoie să fie dus de urgenţă la spital.

Viorel Lis a suferit, recent, o operaţie de colecist la Spitalul Floreasca. Intervenţia chirurgicală a durat o oră şi jumătate, din cauza unor complicaţii. A fost nevoit să ţină un regim strict şi, cu toate că nu a făcut excese, Viorel Lis a ajuns din nou la spital după Revelion. De când a fost operat, fostul primar al Capitalei a slăbit nu mai puţin de 12 kilograme. El are voie să mănânce doar carne de pui şi câteva produse lactate, însă este mulţumit că s-a operat deoarece risca să moară dacă ar fi continuat pe acelaşi drum. Oana Lis i-a fost tot timpul alături şi este foarte îngrijorată pentru el.

„E mai ok, acum e acasă! Are tot felul de stări. Îi e rău foarte des. Nu ştiu exact ce are…mai multe afecţiuni. Sunt la medicul de familie, să-i iau reţetă compensată că sunt foarte scumpe medicamentele. E bine că doctorul are contract cu casa de asigurări. Altfel ar fi trebuit să plătim milioane, nu ştiu”, a declarat Oana Lis, pentru CANCAN.RO.

sursa