Loredana Chivu a împlinit 28 de ani și a sărbătorit în mare stil. Blondina pare acum mai fericită ca oricând la brațul iubitului ei și spune că aceasta a fost cea mai frumoasă aniversare pe care a avut-o vreodată!

Iată ce a declarat ea despre petrecere, potrivit wowbiz.ro: „Am stat o ora la machiaj, trei ore la par. Nu sunt toti invitatii, mai astept sa ajunga. Le multumesc tuturor ca au avut placerea sa vina alaturi de mine. Cu fiecare an care trece, imi doresc ceva nou si iau tot ce este mai bun. Ma simt ami puternica, mai isteaza. Traiesc fara regrete, merg inainte cu capul sus. Lipseste mama de aici, dar mama nu prea este cu cluburile. Ea mi-a luat aceasta cruciulita. Vreau sa-i spun ca o iubesc. Iubitul meu imi face foarte multe cadouri. Prezenta lui in viata mea este un cadou”.

„Imi place caracterul ei foarte mult. As schimba foarte putine la ea. Ea este o fata deosbita, se muleaza. Se mai schimba pe parcurs. Noi suntem de ani impreuna, pana acum totul este ok. Imi face de mancare, face curat, imi calca camasile. Inelul de logodna o sa-l primeasca cand vom fi amandoi 100% siguri ca totul merge ca pe roate. Eu sunt mai perfectionist si astept sa fie totul ca pe roate. Si eu imi doresc tot 3 copii”, a declarat iubitul Loredanei, conform aceleiași surse.

„Noi am mai locuit 2 ani de zile impreuna, acum stam din nou, dar am fost despartiti 1 an. Cand astepti inelul nu vine, asa ca e mai bine sa nu ai asteptari. Eu imi doresc 3 copii”, a mai spus Loredana.

wowbiz