După cazul polițistului pedofil Eugen Stan, un alt caz asemănător apare în presă. Un agent de poliție din județul Iași este acuzat că a abuzat sexual o copilă.

Vizat de acuzații este un bărbat de 41 de ani care lucrează la Poliția de Frontieră Iași. Acesta ar fi încercat să violeze o tânără de 16 ani. Tatăl acesteia este cel care a făcut dezvăluirea.

 

“Fiica mea a fost la muncă la Enache Dan Gabriel  (politistul in cauza n.r) și în jurul orei 10.30-11, ieri, a chemat-o în dormitor să discute cu el, dar nu i-a zis ce și când a început discuția, i-a zis ‘da-mi un pupic’.

După ce i-a spus asta, fata i-a zis că nu. El atunci a început, a sărutat-o pe ureche, pe gât, pe obraz, pe guriță și fata îl respingea.

Pe urmă el a început să o descheie la vestă și a împins-o pe pat.

După aia a descheiat-o la vestă și i-a pus mâna pe abdomen și fata atunci s-a ridicat de pe pat forțat și a plecat acasă”, le-a spus tatăl fetei celor de la bzi.ro.

Dosarul penal întocmit în urma sesizării făcute a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Raducăneni, dupa spusele sefilor IPJ Iasi.

Te-ar putea interesa și: Dezvăluiri halucinante despre pedofilul Eugen Stan

Un martor rupe tăcerea şi aduce detalii incredibile în ancheta care a şocat toată România. Acesta povesteşte cum a acţionat poliţistul de la Brigada Rutieră în 2016.

Astfel, noi detalii ies la iveală despre polițistul pedofil. Un martor a povestit ce s-a întâmplat în incidentul din 2016.

“În jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip îmbrăcat în civil a început să o atace chiar când a intrat în scara blocului.

Femeia a fost agresată, bătută, a început să țipe. Atunci câțiva vecini au ieșit și l-au imobilizat. Poliția a venit și l-au legitimat, iar bărbatul era cadru din ministerul de Interne.

Martorul a povestit cu lux de amănunte cum a acţionat pedofilul

Eu nu l-am văzut atunci pe agresor. L-au prins exact când ieșea pe ușă. Era îmbrăcat într-o geacă de piele, iar mașina lui era parcată chiar la scara blocului. Au venit zilele următoare doi ofițeri ai Poliției să îmi ceară imagini din perioada când s-a întâmplat incidentul.

Ei au spus că imaginile nu sunt clare, că nu au identificat persoana”, a declarat Ștefan Smeu, administratorul blocului pentru Antena 3.

Te-ar putea interesa și: Fosta soție a polițistului pedofil, primele declarații despre acesta: “El și-a găsit…”

Fosta soție a polițistul pedofil Eugen Stan a făcut primele declarații despre gestul șocant făcut de  tatăl copiilor săi. Bărbatul a fost reținut luni de polițiști.

“Sunt divorțată de dânsul de 3 ani. El și-a găsit pe altcineva.  Nu am mai ținut legătura cu el. Eu sunt cu fetița. El a păstrat legătura cu fetița.

Nu foarte mult. Ea are 22 de ani. Nu s-a întâmplat nimic.  Toată familia e șocantă. Are un singur copil, nu doi, așa cum s-a spus.  Vă dați seama că m-a șocat ce a făcut. Îmi este foarte rușine ”, a declarat femeia la Acces Direct.

Reamintim că pedofilul din Drumul Taberei care a abuzat doi copii în lift a fost identificat în persoana lui Eugen Stan, un bărbat care activa de 10 ani la Poliția Rutieră.

În cadrul audierilor, el și-a recunoscut faptele, precizând însă că nu a vrut să le facă rău micuților, ci doar să îi pupe.

Conform unor surse din anchetă, acesta este suspectat că ar fi abuzat sexual o fată în 2012 și o alta în 2009.

sursa