Fericire mare în familia lui Nicolae Guță, cântărețul este acum în culmea fericirii deoarece frumoasa lui soție îi poartă copilul în pântece, tocmai de aceea manelistul a devenit foarte atent la ce își dorește partenera de viață și i-a făcut o surpriză pe care nu o va uita prea ușor.

Ce s-a întâmplat? Nicolae Guță a aflat că dacă totul evoluează bine, la jumătatea anului 2018 va deveni din nou tată. Se pare că bucuria artistului a fost dincolo de cuvinte, cântărețul a ales să și-o exprime printr-o achiziție scumpă: i-a cumpărat frumoasei blonde cu care se iubește o mașină în valoare de 50.000 de euro. Dar asta nu e tot, pe scaunul șoferului a așezat artistic un buchet uriaș de trandafiri. În plus, se pare că zilele trecute a intrat în casă și fără un cuvânt i-a pus cheile mașinii în mână.

Surse apropiate celor doi spun că Guță ar fi convins-o să îi facă un copil: „Deja se vede puțin burtica. Cristina este bucuroasă că a reușit să rămână însărcinată, a făcut niște tratamente, iar Guță pare să fie într-o dispoziție atât de bună cum nu a mai fost vreodată”.

Apropiații mai spun și că Nicolae Guță a fost aproape în prag de divorț, fiind foarte supărat că soția refuză să-i facă un copil din cauza siluetei, pe care și-ar fi stricat-o cu o sarcină.

Sursa: spynews.ro 

 

Beyonce de România lovește din nou! După ce a scăpat de cancer și s-a pozat cu un dinte lipsă, fosta lui Guță s-a afișat așa la solar! Fanii n-au mai știut ce să creadă…

Se știe deja că Mădălina, cunoscută publicului mai ales sub numele de Beyonce de România, merge la salonul de bronzare pentru a se mai înveseli și pentru a-și mai colora puțin viața. Totuși, modul în care s-a pozat în oglindă a stârnit admirația fanilor. Credeți că a vrut să semene cu „Crăiasa Zăpezii”?

Beyonce de România și-a făcut un selfie la solar, dar acesta nu a fost un simplu selfie. Fosta iubită a lui Nicolae Guță și mama copilului său, s-a afișat public îmbrăcată toată în alb, din cap până-n picioare. După ce a scăpat de amenințarea cancerului și apoi s-a înregistrat într-un live pe Facebook într-o ipostază rușinoasă, cu un dinte lipsă, de data aceasta i-a recâștigat pe admiratorii ei.

Îmbrăcată precum o „Regină a Zăpezii cu părul bălai”, Mădălina şi-a arătat formele în pantalonii strâmţi. „Eşti destul de frumoasă. Ce-ţi mai trebuie solar?”, este unul dintre comentariile oamenilor.

Iată imaginea: