Gabriela Cristea și Tavi clonda se pregătesc de un mare eveniment în viața lor. Deși în presă au apărut zvonuri cum că vedeta a rămas fără emisiune, pentru ei nu reprezintă o priotitate asta.

Fiica lor, Victoria, mai are puţin şi va fi creştinată, iar părinţii săi, Gabriela şi Tavi, vor ca momentul să fie unul special la care să participe o mulţime de invitaţi. Pentru asta, cei doi au nevoie să se organizeze din timp pentru marele eveniment.

„Am avut treabă cu casa şi am amânat, dar este şi frig. Gabriela vrea să fie mai cald. Cred că undeva în aprilie, nu am fixat încă data. Nu vream să fie în post. Probabil că după Paşte ca să ne simţim noi mai bine. Am vrea cu mulţi invitaţi.

Nu ne ferim, nu avem nimic de ascuns. Şi cu pozele pe Facebook, punem multe poze pentru că cei de acasă vor să ştie. Poate îi inspirăm, mi se pare normal şi corect să nu ne ascundem.”, a spus Tavi Clonda.

Te poate interesa și: Tavi Clonda, despre întoarcerea Gabrielei Cristea pe micul ecran

Tavi Clonda a fost invitat în cadrul unei emisiuni, acolo unde a vorbit despre familia sa, dar şi despre viaţa profesională.

S-a tot vorbit în ultima perioadă despre Gabriela Cristea şi revenirea sa în televiziune, după concendiul maternal. Chiar dacă fanii voiau ca acesta să revină din luna ianuarie, lucrurile nu au stat aşa. Tavi Clonda a făcut dezvăluiri despre revenirea vedetei tv.

Artistul a spus că Gabriela Cristea va reveni cât mai curând pe micul ecran. În plus, nu exclude varianta ca amândoi să apară din nou în faţa publicului.

“Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum mai este în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele.

Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi”, a spus Tavi Clonda.

Declarația soțului Gabrielei Cristea a lămurit zvonurile apărute în urmă cu câteva zile în presa mondenă. S-a scris că Bianca Drăgușanu i-ar fi luat locul definitiv pe scaunul emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu i-a luat locul definitiv

În presa mondenă au apărut în urmă cu câteva zile informații potrivit cărora Gabriela Cristea a rămas fără scaunul de moderator al emisiunii „Te vreau lângă tine”.

Potrivit cancan.ro, Bianca Drăgușanu, înlocuitoarea prezentatoarei și-a demonstrat calitățile pentru a modera o emisiune live și a fost aleasă pentru a continua proiectul.

În urma acestor informații, Gabriela Cristea a decis să rupă tăcerea.

”Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au nici un fundament. Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical prenatal si mai am cateva zile bune din acest concediu de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele.

La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune.”, a declarat Gabriela Cristea pentru CANCAN.RO.

sursa