Dmitry Bakshaev are 35 de ani iar soția sa, Natalia, are vârsta de 42 de ani, cei doi au comis timp de 18 ani fapte îngrozitoare.

Cei doi sunt suspectați că au ucis și mâncat cel puțin 30 de oameni într-o perioadă de 18 ani. Din păcate polițiștii au descoperit în casa lor din sudul Rusiei, părți de trupuri umane, inclusiv carne și piele.

Imaginile eliberate de către procurori sunt mult prea oribile pentru a fi publicate. Într-una se poate vedea un cap pe o tavă, înconjurat de portocale. O alta îl arată pe unul dintre cei doi suspecți cu o mână tăiată în gură. O a treia imagine arată părți ale corpului uman înăuntrul unui borcan unde erau păstrate într-un fel de lichid.

Dmitry Bakshaev a spus poliției că a început să mănânce oameni în 1999, anul în care a fost realizată poza capului pe tavă. Soția sa, Natalia, a fost și ea arestată după descoperirea dovezilor din casa lor din Krasnodar.

Bakshaev și soția păstrau în frigider, în congelator dar și în pivniță, rămășițe umane, așa cum noi păstrăm carne de porc. Au fost găsite șapte pachete, în timp ce restul ,,cărnii” a fost păstrată în borcane.

Cei doi criminali se pare că foloseau un drog pentru a-și lăsa inconștiente victimele, iar vecinii lor se plângeau că apartamentul lor mirosea urât. Cineva a povestit: ,,De fiecare dată când încercam să intrăm în camera lor, începeau să urle și să plângă. Natalia e o femeie care face scandal, agresivă, așa că nu am riscat.”

Potrivit Metro, anchetatorii ruși cercetează pentru a vedea dacă ar putea exista și alte crime care sunt legate de acest caz care a șocat o lume întreagă.

sursa