Diana Merişan, o tânără de numai 23 de ani, din Buzău, a fost găsită în stare de inconştienţă de soţul ei, după ce a înghiţit o doză mare de medicamente pentru afecţiuni cardiace. Vestea cumplită a fost dată de soţul acesteia, printr-un mesaj pe Facebook.

Durere cumplită pentru o familie din Buzău, după ce fiica lor de numai 23 de ani şi-a pus capăt zilelor. Diana Merişan era mama unei fetiţe de un an, însă nici măcar asta nu a contat atunci când a decis să se sinucidă.

 

Tânăra, care locuia în acelaşi bloc cu părinţii ei, a fost găsită de unul dintre aceştia în stare de leşin, în jurul orei 22:00. Familia a sunat de urgenţă la Ambulanţă la ora 22:18. Diana a fost preluată în stare de inconştienţă de Salvare şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Din păcate, victima a suferit la 22.45 un stop cardiac din care nu a mai putut fi resuscitată, în ciuda eforturilor medicilor, care au durat două ore. La ora 1.00 a fost declarat decesul Dianei Merişan.

Prietenii tinerei au aflat cumplita veste de pe Facebook, după ce soţul ei a postat un mesaj sfâşietor: ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Doduţo, veşnic te voi iubi”.

Poliţia a început o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest. Apropiaţii Dianei sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o pe fată la suicid, gest la care a recurs fără să mai ţină cont nici măcar de existenţa fetiţei de un an în viaţa ei. Diana a mai avut în 2013 o tentativă de a-şi pune capăt zilelor, însă atunci intervenţia promptă a medicilor i-a salvat viaţa.

sursa