O femeie din Statele Unite ale Americii a socat o lume intreaga dupa ce a iesit la iveala ce facea in propria gospodarie.

Potrivit stirileprotv.ro, Dovie Lee Kerner locuia la o ferma, iar atunci cand nu isi hranea animalele, femeia recurgea la gesturi obsecene cu ele.

 

Autoritatile au intrat in posesia unei inregistrari video facute de un vecin, in care femeia era surprinsa in timp ce facea amor cu calul ei.  Mai mult, oamenii legii au aflat ca Dovie Lee Kerner obisnuia sa aiba astfel de experiente inclusiv cu porcul pe care il crestea in cotet.

 

La o perioada dupa, vecinii care au ramas sa se ocupe de animale, in timp ce femeia era retinuta, au descoperit, cu stupoate, ca acestea se imbolnavisera. Se pare ca femeia contactase cateva boli venerice in urma contactului sexual neprotejat cu mai multi barbati si pe care le-a transmis mai departe animalelor.

 

Desi bolile in general nu se transmit de la om la animal si viceversa, iata ca in cazul schimbului de fluide sexual, lucrurile au luat o alta intorsatura.

Animalele au ajuns imediat in grija medicilor si au avut nevoie de tratament cu antibiotice.

 

sursa