Erica Garza este o femeie din Los Angeles care are o poveste ce a șocat o lume întreagă. Ea a scris o carte despre cele mai întunecate secrete ale minții sale, unde vorbește deschis despre problemele care i-au distrus la un moment dat viața. Dependenţa de filme cu conţinut pentru adulţi, fascinaţia pentru obscenităţi gratuite i-au ruinat anii adolescenţei şi au determinat-o să ia cele mai proaste decizii. Într-o bună zi, apariţia unui om i-a schimbat destinul.

Autoarea în vârstă de 35 de ani a dezvăluit că dependența ei de sex a făcut-o să organizeze în adolescență petreceri monstru cu gândul de a cunoaște oameni noi cu care ar fi putut întreține relații intime. Acest lucru a făcut-o să aibă o dorință aproape disperată de a le atrage atenţia bărbaţilor necunoscuţi invitaţi la petrecere. Făcea acest lucru  povestindu-le tuturor că nu foloseşte prezervativul şi că este dispusă să experimenteze aproape orice. În biografia sa, Erica, descrie cu lux de amănunte lupta pe care a dus-o împotriva dependeţei sale şi cum întâlnirea celui care acum îi este soţ i-a salvat viaţa, potrivit rtv.net.

Iată ce povestește Erica despre ce a trăit: „După ce beam suficient alcool obişnuiam să deschid laptopul şi să accesez un site cu conţinut xxx pentru a mă lăuda prietenilor prezenţi. Le spuneam că am un apetit sexual neobişnuit de ridicat şi speram ca băieţii să mă placă mai mult decât o făceau deja pentru că mă consideram diferită de alte fete. Dependenţa mea era una bolnavă. Nu făceam nimic, decât să stau în casă şi să mă uit la diferite filme, cu femei sau bărbaţi, cu orgii, totul ca să îmi potolesc setea. Am trăit o viaţă normală, am avut părinţi buni, nu am suferit vreo traumă sexuală şi totuşi aveam acest comportament bizar”.

În cele din urmă a decis să facă o călătorie mai lungă în Bali și Indonezia, cu speranța de a se detașa de tot și de a accede la un nivel de spiritualitate mai înalt care o va ajuta să se gândească la alte aspecte, mai importante decât relațiile intime.

În acest fel l-a întâlnit întâmplător pe soțul ei din prezent, care a încurajat-o să meargă la psihiatru şi să practice un sport. Erica i-a acceptat sfatul şi a ales să practice yoga. În ziua de astăzi, este soţie cu o viaţă intimă deloc deviantă şi mama unei fetiţe de care este foarte mândră.

Sursa: rtv.net