Trimite pe Whatsapp

Pe 8 iunie 2016, cel mai mare vis al micuței Danielle s-a împlinit. Iată povestea ei!

De când era doar un copilaș, Danielle, acum în vârstă de 5 ani, a foat luată în grijă de către o familie adoptivă.

Recent, a venit momentul ca procesul de adopție să se finalizeze.

Era deja o zi specială și importantă pentru micuța Danielle și pentru familia ei adoptivă, dar ceea ce a urmat a făcut din acea zi una de neuitat. Totul datorită unei idei-surpriză pe care a avut-o asistentul parental al fetiței.

Au ajuns în sala de judecată, urma o zi lungă în care trebuiau stabilite și îndeplinite tot felul de formalități, mai apoi semnarea tuturor hârtiilor necesare adopției- lucruri care nu corespundeau deloc cu ideea unei zile minunate pentru un copil de 5 ani.

Pentru ca totul să fie mai distractiv pentru fetița de 5 ani, asistentul parental s-a gândit din timp la toate aceste detalii, aducându-și aminte cât de mult îndrăgea Danielle păpușile și prințesele din povești.

Familia stătea și aștepta cu răbdare în sala de judecată, când, dintr-o dată au văzut judecătorul, în persoana unei doamne, îmbrăcat în Albă ca Zăpada. Momentul în care Danielle vede acest lucru, fața i se înseninează.

Vimeo2

Judecătorul începe și explică că nu este vorba doar despre o simplă audiere de adopție, și una la care iau parte prințesele.

Vimeo1-600x600

Asistenul parental se ridică și anunță că cere să se alăture la ședință și alți prieteni. Dintr-o dată, un grup mare a apărut, toți membrii lui fiind îmbrăcați în prințese de basm, pe care Danielle le îndrăgea extrem de tare!

Și asta nu e tot! Când vine momentul pentru a finaliza procesul de adopție, Danielle ajunge în brațele Albei ca Zăpada, adică a judecătorului, micuța fiind cea care a lovit cu ciocanul la finalul ședinței.

Privește și tu această experiență minunată! Danielle cu siguranță este un copil norocos și iubit de oamenii din jurul ei!

Privește și tu această experiență minunată! Danielle cu siguranță este un copil norocos și iubit de oamenii din jurul ei!

 

Sursa: vimeo.com 

0 Shares

Trimite pe Whatsapp