Izabela, Iuliana si Alexandra sunt trei surori din Vaslui, care au demonstrat ca orice se poate obtine cu prin multa munca si seriozitate.

 

Cele trei fete provin dintr-o familie modesta, din satul Buhaiesti, judetul Vaslui. Mama lor este casnica, iar tatal lor lucreaza in strainatate pentru a putea sa le ofere o viata decenta. Acestea mai au inca doua surori mai mici, ramase in grija parintilor.

STIREA ZILEI ...  Accident înfiorător pe DN1, în Prahova. O adolescentă de 17 ani a murit pe loc, iar un tânăr este grav rănit / FOTO

Desi au crescut intr-o familie fara multe posibilitati, cele trei fete au aratat ca orice se poate atunci cand iti doresti cu adevarat. Toate trei au ajuns studente la universitati de top din strainatate.

Iuliana frecventeaza cursurile Facultatii de Management Turistic din Danemarca, Izabela este in Marea Britanie, la Academia de Politie, iar Alexandra a aplicat la Psihologie la Universitatea Northampton, din Anglia.

STIREA ZILEI ...  Adio inmormantare cu sicriu. In viitor, acest sac organic va transforma omul intr-un copac, atunci cand va parasi aceasta lume

“Pe parcursul celor patru ani de liceu, atat eu, cat si surorile mele am stat la matusa mea cu chirie sau uneori faceam chiar naveta Buhaiesti-Vaslui. Nu a fost simplu pentru niciuna dintre noi. Dupa terminarea liceului am aplicat la facultate in Danemarca pentru ca imi doream un viitor mai bun, decat cel ce mi se contura in Romania”, povesteste Alexandra pentru all4romania.eu.

STIREA ZILEI ...  Busu, operat de un şomer. Medicul e rezident în ultimul an, iar reprezentanţii Spitalului Judeţean din Craiova au refuzat până acum să-l angajeze

Viata grea nu le-a descurajat. Ba dimpotriva, le-a ambitionat si mai mult sa aiba un viitor mai bun atat pentru ele, cat si pentru parintii lor.

„Am plecat din Romania cu 600 de euro, bani care imi ajungeau doar de drum, chiria pe doua luni si ceva mancare”, a marturisit Iuliana.

sursa