Acest cuplu crede la propriu că vârsta este doar un simplu număr.

Kyke Jones, în vârstă de 31 de ani, se află în prezent într-o relație cu Marjorie McCool, care are frumoasa vârstă de 91 de ani și este o fericită bunicuță. Greu de crezut, nu-i așa? Ei bine, avem pozele și clipul care demonstrează ce relație puternică au cei doi îndrăgostiți.

Un cunoscut site de știri a realizat un reportaj despre cei doi. Bunicuța a dezvăluit câteva detalii picante despre relația lor. Descriind intimitatea lor, femeia a spus reporterului: ,,Dragă, pot să-mi pun piciorul pe umărul lui. Nu glumesc… Primesc multă dragoste și atenție”.

STIREA ZILEI ...  Dă norocul peste 3 zodii! Mihai Voropchievici a dezvăluit runele pentru săptămâna viitoare

Nici Kyle nu s-a abținut prea mult, iată ce a declarat pentru presă: ,,Avem o relație foarte fizică. Vorbim la telefon din când în când, dar totul e foarte sexual. Am ieșit și în oraș de câteva ori, dar în general totul e foarte fizic cu noi.”

STIREA ZILEI ...  Stăpânul îşi complimentează câinele spunându-i cât de bine arată. Răspunsul patrupedului îl face să râdă cu poftă

Mie îmi plac lucrurile de care se jenează de obicei femeile. Ador ridurile și liniile lăsate. Femeile se îngrijorează de sânii lor lăsați, dar mie mi se pare că arată grozav. Nu prea sunt fan al chirurgiei plastice. Prefer părul gri, e natural. Oamenii spun că vreau moștenirea, dar nu e deloc așa.

STIREA ZILEI ...  Drama familiei românului ucis în Anglia. ”Londra e un loc periculos”

Bunica adaugă: ,,La început eram geloasă pe celelalte femei ale lui, dar se tot întorcea la mine și îmi spunea că eu sunt cea mai bună. Partea fizică a relației noastre e minunată. Sutn uimită, nu am trăit nimic mai bun de atât. Port îmbrăcăminte atrăgătoare în pat și încerc să port cât mai des sutienul, deși nu a mai rămas mai nimic acolo”.

sursa