Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai importanți și respectați maeștrii în arta actoriei românești, este devastat după ce, recent, alți doi oameni apropiați au murit în evenimente îngrozitoare, iar o a treia a suferit un infarct!

După dispariția colegei și prietenei sale de o viață, Stela Popescu, dar și după problemele cu legea, cauzate de transplantul de rinichi realizat de un medic acuzat de fraudă, actorul Alexandru Arșinel primește alte noi lovituri de la viață.

Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” a fost anunţat că un angajat al instituţiei, croitor, a murit în chinuri îngrozitoare, după ce a suferit un accident rutier. Însă înainte de acest sinistru eveniment, actriţa Paula Rădulescu a suferit un infarct, însă, pentru a-l menaja pe Arşinel, afectat atât de profund de dispariţia Stelei Popescu, actorii i-au ascuns totul. Arşinel a aflat, până la urmă, de problemele de sănătate ale Paulei Rădulescu, însă, din fericire, actriţa îşi revenise deja.

Iar asta nu e tot. În urmă cu doar câteva zile, un alt subaltern al actorului, un angajat vechi al teatrului, în vârstă de 60 de ani, care se ocupa de recuzită, a luat decizia de a se sinucide. Potrivit surselor judiciare, sinucigaşul suferea de o bună bucată de timp de depresie, iar eforturile celor din jur de a-l determina să nu îşi ia viaţa n-au avut niciun efect. În mod straniu, din nefericire, Alexandru Arșinel pare înconjurat în ultima vreme de evenimente care mai de care mai tragice.

Despre anul care tocmai s-a încheiat, Alexandru Arșinel povestea într-un interviu, potrivit click.ro: „Da, cel mai urât an din viaţa mea. De câteva luni trec prin clipe destul de grele, din cauza evenimentelor triste care au avut loc unul după altul. La ceea ce aveam deja s-au adăugat şi alte probleme personale, dar şi ale colectivului. Aş vrea să nu se mai repete. Avem resurse să le depăşim.”

Cum un rău nu vine niciodată singur, se pare că soția actorului a căzut în toamna lui 2016 și s-a lovit la cap, iată ce spune maestrul despre această altă dramă din viața lui: „Nu, de vorbit vorbeşte, dar nu se mişcă, picioarele ei refuză să facă asta. E imobilizată, stă în fotoliu şi o deplasăm doar aşa. Avem ajutor, o femeie care stă permanent cu ea. Marilena se simte mai bine, cum să spun, cum se poate simţi un om în situaţia ei. Suntem la Sinaia acum, am adus-o la aer curat. (n.r. are o casă în această staţiune).”

Surse: click.ro, spynews.ro