Cerasela Mihovici, o tânără din Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un spital din Viena

 Cerasela Mihovici, o tânără din Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un spital din Viena, după ce ani de zile s-a luptat cu o boală cruntă. Soțul acesteia a transmis un mesaj cutremurător, după ce fata s-a stins din viață.

„Te voi iubi mereu viata mea.Vei ramane mereu in inima mea! Dumnezeu sa iti dea odihna vesnica si sa ma astepti si pe mine! „, a fost mesajul prin care Andrei, soţul Ceraselei, a anunţat pe toată lumea că tânăra din Botoşani a murit. Drama prin care Cerasela Mihovici a trecut a început în anul 2011. Grav bolnavă, ea a avut nevoie de un transplant de plămân şi după multe demersuri a fost operată, potrivit Observator.tv.

Atunci tânăra din Botoşani a fost operată la Spitalul Universitar AKH din Viena, Austria, în baza formularului E112, dar la numai patru ani au apărut complicaţii din cauza unei bacterii provenită de la o răceală. În 2015, Cerasela Mihovici a fost internată la spital la Iaşi şi apoi la Viena, unde a urmat un tratament care i-a îmbunătăţit vizibil starea.  În 2016 a primit un nou plâmân la Viena însă din păcate organismul tinerei a cedat în urma unui complicaţii apărute la sfârşitul anului trecut.

sursa