O femeie a dat foc rochiei de mireasă după divorț. O femeie din Texas, SUA, a vrut să vândă tot ce a adunat în urma unei căsnicii nefericite, după ce a divorțat, pentru că voia să scape de amintirile neplăcute. Dar cea mai neplăcută amintire a ajuns, literalmente, în flăcări.

Este vorba despre Brianna Barksdale care și-a incendiat rochia de mireasă în timpul mini-târgului pe care l-a organizat în fața casei, în care și-a vândut toate bunurile adunate de-a lungul căsniciei.

”Asta este pentru fiecare femeie care a fost vreodată într-o relație care a fost abzivă, care a durut, în care n-ar fi trebuit să stea, din care n-a știut să iasă”, a declarat Brianna.

Divorțul femeii s-a finalizat pe 31 ianuarie, dar vinerea trecută a decis să vândă tot ce a avut pentru ca s-o ia de la capăt.

”Am fost într-o situație dură, o situație proastă – tot mai sunt acuzații grave aduse lui, așa că nu pot vorbi mult despre asta, dar nu era un băiat bun”, a mai susțint Brianna.

Femeia susține că fostul ei soț a înșelat-o și a bătut-o. Mai multe înregistrări artătate judecătorilor arată că fostul ei soț a primit închisoare cu suspendare timp de 7 ani și trebuie să facă muncă în folosul comunității, după un atac asupra unui membru de familie.

Ea a decis să vândă tot, inclusiv câteva posesii ale fostului soț.

”Am sfârșit cu tot ce aveam împreună, așa că scap de toate lucrurile adunate”, a continuat femeia.

Înainte să-și dea foc la rochia de mireasă, oamenii au semnat pe ea mesaje, unii chiar folosind înjurături.

”Cred că este bine că s-a elibertat de trecut și cred că are nevoie să treacă peste tot prin ce a trecut”, a afirmat Christina Heck, un client de-ai Briannei.

Fostul soț a refuzat să comenteze situația.

sursa