Anca Mihăilescu a fost una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii „Exatlon”. După ce a ieșit din concurs, aceasta a schimbat tabăra și a început să susțină echipa Faimoșilor.

Iar acest lucru nu a făcut decât să îi înfurie pe concurenți, dar și pe fanii emisiunii.

Recent, Anca s-a întâlnit la un bazin din București cu un alt fost concurent al emisiunii de la Exatlon. Este vorba despre Alex Moraru, cu care Anca a avut multe lucruri de împărțit.

Cei doi foști concurenți au ales să îngroape securea războiului și au făcut împreună o fotografie. La ieșirea din competiție, cei doi s-au contrazis de mai multe ori la „WoWbiz”.

STIREA ZILEI ...  Declarațiile cutremurătoare ale tatălui tinerei agresate în scara blocului din Alba Iulia: „Aș fi vrut să stau cu individul acela față în față”

Anca și Alex au postat pe rețelele de socializare fotografia de la bazin, alături de mesaje sugestive.

„Ce surpriză, am întâlnit-o pe @anca.mihailescu la bazin, acolo unde îmi desfășor o parte din antrenamentele de #condiționarefizică” a scris Alex, în timp ce Anca a comentat: „Omniprezenți războinicii ăștia”.

Războinicii vor încerca să rămână în casă și vor da totul pe o ploaie torențială, în condițiile în care atmosfera din tabăra lor nu este cea mai bună.

STIREA ZILEI ...  Cum rămân surzii din România fără permise auto. Ordinul ministerial care încalcă reguli internaţionale: „Am mers 350.000 de kilometri fără probleme“

Faimoșii au câștigat jocul de ieri și s-au putut bucura de mesaje de la familie. Războinicilor nu le-a mai rămas decât să câștige mini-game-ul și să se delecteze cu ciorbă de perișoare.

Reamintim că în Săptămâna Luminată nimeni nu a fost eliminat, după o decizie a organizatorilor.

 Exatlon 15 aprilie: Războinicii rămân în casă după ce i-au demolat pe Faimoşi

Exatlon 15 aprilie 2018. Faimoșii și Războinicii s-au confruntat duminică pentru casă. Jocul dintre cele două echipe s-a desfășurat în condiții extreme.

STIREA ZILEI ...  Profețiile lui Nostradamus pentru următorii 5 ani: „Puterea politică pierde supremația”

UPDATE: Pe o ploaie torenţială, Războinicii au câştigat cu 10-3 jocul cu Faimoşii şi mai rămân în casă. Faimoşii se întorc la coteţ.

Vladimir, Larisa şi Geanina au adus singurele puncte pentru cei în roşu.

sursa

Omniprezenti razbonicii astia 😎😂😂😅

Posted by Anca Mihailescu on Friday, April 13, 2018