Anca Mihăilescu a fost una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii „Exatlon”. După ce a ieșit din concurs, aceasta a schimbat tabăra și a început să susțină echipa Faimoșilor.

Iar acest lucru nu a făcut decât să îi înfurie pe concurenți, dar și pe fanii emisiunii.

Recent, Anca s-a întâlnit la un bazin din București cu un alt fost concurent al emisiunii de la Exatlon. Este vorba despre Alex Moraru, cu care Anca a avut multe lucruri de împărțit.

Cei doi foști concurenți au ales să îngroape securea războiului și au făcut împreună o fotografie. La ieșirea din competiție, cei doi s-au contrazis de mai multe ori la „WoWbiz”.

Anca și Alex au postat pe rețelele de socializare fotografia de la bazin, alături de mesaje sugestive.

„Ce surpriză, am întâlnit-o pe @anca.mihailescu la bazin, acolo unde îmi desfășor o parte din antrenamentele de #condiționarefizică” a scris Alex, în timp ce Anca a comentat: „Omniprezenți războinicii ăștia”.

Războinicii vor încerca să rămână în casă și vor da totul pe o ploaie torențială, în condițiile în care atmosfera din tabăra lor nu este cea mai bună.

Faimoșii au câștigat jocul de ieri și s-au putut bucura de mesaje de la familie. Războinicilor nu le-a mai rămas decât să câștige mini-game-ul și să se delecteze cu ciorbă de perișoare.

Reamintim că în Săptămâna Luminată nimeni nu a fost eliminat, după o decizie a organizatorilor.

 Exatlon 15 aprilie: Războinicii rămân în casă după ce i-au demolat pe Faimoşi

Exatlon 15 aprilie 2018. Faimoșii și Războinicii s-au confruntat duminică pentru casă. Jocul dintre cele două echipe s-a desfășurat în condiții extreme.

UPDATE: Pe o ploaie torenţială, Războinicii au câştigat cu 10-3 jocul cu Faimoşii şi mai rămân în casă. Faimoşii se întorc la coteţ.

Vladimir, Larisa şi Geanina au adus singurele puncte pentru cei în roşu.

sursa

Omniprezenti razbonicii astia 😎😂😂😅

Posted by Anca Mihailescu on Friday, April 13, 2018