Raluka si Ana Baniciu au povestit ce vor sa faca cu banii primiti la Asia Express si care este suma care le ramane dupa impozitarea premiului.

„Practic, nu suntem mai bogate cu 30.000 de euro. Sutem mai bogate impreuna cu 30.000 de euro. Si de acolo se retin o groaza de taxe din cauza acestui stat”, a marturisit Raluka in emisiunea online a revistei Viva!

STIREA ZILEI ...  Horoscop zilnic marți 4 decembrie 2018: rutina domnește

„Suntem mai bogate spiritual! Suntem mult mai puternice de cand ne-am intors. Sincer, noi am plecat cu gandul sa castigam. ”, a adaugat Ana Baniciu.

Fetele au castigat marele premiu de 30.000 de euro, insa suma urmeaza sa fie impartita la doi. Dupa ce va fi impozitata de stat, fiecare primeste in mana 12.600 euro.

STIREA ZILEI ...  O familie din Arad a învățat de pe internet cum sa facă bani. Au început in propria curte iar acum au o afacere care produce milioane

Cele doua planuiesc sa foloseasca suma pentru a-si lua cate un apartament in acelasi bloc.

„Noi in mare ne-am gandit sa ne luam apartament in acelasi bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau sa renovez si casa parintilor mei, pentru ca i-am mutat de curand langa Bucuresti. Noi suntem din Deva”, a marturisit Raluka.

STIREA ZILEI ...  Icoana cu mir și miracolele de la mănăstirea Hadâmbu! Mare putere are! Povestea icoanei făcătoare de minuni

„Banii practic ii vom investi in noi. Oricum, pentru noi banii nu au fost niciodata miza de la Asia Express”, a adaugat Ana Baniciu.

sursa: wowbiz.ro