„In fiecare duminica primesc flori de la enoriasi. Imi placea mult ca biserica sa miroasa a flori. Intr-o duminica a venit un baiat de 10 ani la mine si m-a intrebat:

Parinte, ce faci cu atatea flori? Le arunci? Daca da, imi dai si mie un trandafir, te rog?

Am luat un trandafir si i l-am dat. Apoi l-am intrebat ce face cu el.

Vreau sa il dau lui mamaie. Mami si tati au divortat si am stat la inceput cu mama. S-a recasatorit si m-a trimis la tata, dar el nu a vrut sa stau cu el.

M-a trimis la mamaie. Ea e buna cu mine. Imi da sa mananc si are grija de mine. O iubesc mult si vreau sa ii dau o floare.

Cand a terminat povestea, eram coplesit.

Aveam ochii in lacrimi: „E cel mai frumos lucru pe care l-am auzit in viata mea. Doar o floare nu e destul. Ia, te rog, toate florile de aici. Mamaie le merita. Tu le meriti..”

Aceasta poveste emotionanta a fost publicata de un preot pe o pagina de Facebook.

Castigatoarele Asia Express, dezamagite de banii primiti! Cu se premiu au ramas dupa ce suma a fost impozitata! S-a aflat ce vor sa-si cumpere

Raluka si Ana Baniciu au povestit ce vor sa faca cu banii primiti la Asia Express si care este suma care le ramane dupa impozitarea premiului.

„Practic, nu suntem mai bogate cu 30.000 de euro. Sutem mai bogate impreuna cu 30.000 de euro. Si de acolo se retin o groaza de taxe din cauza acestui stat”, a marturisit Raluka in emisiunea online a revistei Viva!

„Suntem mai bogate spiritual! Suntem mult mai puternice de cand ne-am intors. Sincer, noi am plecat cu gandul sa castigam. ”, a adaugat Ana Baniciu.

Fetele au castigat marele premiu de 30.000 de euro, insa suma urmeaza sa fie impartita la doi. Dupa ce va fi impozitata de stat, fiecare primeste in mana 12.600 euro.

Cele doua planuiesc sa foloseasca suma pentru a-si lua cate un apartament in acelasi bloc.

„Noi in mare ne-am gandit sa ne luam apartament in acelasi bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau sa renovez si casa parintilor mei, pentru ca i-am mutat de curand langa Bucuresti. Noi suntem din Deva”, a marturisit Raluka.

„Banii practic ii vom investi in noi. Oricum, pentru noi banii nu au fost niciodata miza de la Asia Express”, a adaugat Ana Baniciu.

sursa