Daca vrei sa stii ce zodie esti in traditia romaneasca si cum suna un horoscop romanesc desprins din traditiile autohtone, acest articol iti poate dezvalui cum au aparut prezicerile mistice legate de horoscop in Romania.

Horoscop romanesc: zodia Tapului (luna ianuarie)

Persoanele din zodia Tapului au un caracter alunecos si viclean si sunt maestri ai manipularii prin intermediul cuvintelor. Horoscopul romanesc spune ca nativii din Tap se bazeaza mult pe carisma lor pentru a reusi si sunt vanatori de avere.

In ceea ce priveste sanatatea, persoanele nascute in aceasta zodie se pot astepta la probleme de natura cardiaca, dar stau foarte bine cu sistemul muscular si osos.

Horoscop romanesc: zodia Udatorului (luna februarie)

In zodiacul folcloric, zodia Varsator este denumita Udator si nativii nascuti in aceasta perioada sunt persoane blande care se vor bucura de o viata linistita si fara griji.

Barbatii din semnul Udatorului vor avea parte de o viata de familie linistita pentru ca se casatoresc destul de repede, spre deosebire de nativele acestei zodii care vor cauta mult pana sa isi gaseasca echilibrul sentimental.

Horoscopul romanesc spune ca Udatorii sunt persoane care se dedica foarte mult studiului si impartasesc celor din jur din cunostintele lor.

Horoscop romanesc: zodia Pestilor (luna martie)

Persoanele din zodia Pestilor din horoscopul romanesc sunt mandre, dar si avide de cunoastere si din aceasta cauza ei se vor plimba mult pe meleaguri necunoscute.

Zodiacul folcloric spune ca Pestii sunt adevarati exploratori care isi pot gasi linistea departe de casa si pot gasi comori in peregrinarile lor.

Horoscop romanesc: zodia Berbecului (luna aprilie)

Zodia Berbecului din horoscopul folcloric este o zodie a razboiului. Nativii din Berbec sunt persoane aprige si care pot lovi foarte tare prin cuvinte, au o sete imensa de victorie si sunt caracterizati de curaj si indrazneala.

Horoscop romanesc: zodia Taurului (luna mai)

Persoanele din zodia Taurului sunt indivizi care se maturizeaza inainte de vreme din proprie initiativa. Horosocpul romanesc spune ca Taurii inteleg de timpuriu valoarea banului si vor avea parte de stabilitate din punct de vedere financiar, dar nu sunt la fel de norocosi la capitolul dragoste.

Horoscop romanesc: zodia Gemenilor (luna iunie)

Gemenii sunt persoane boeme care intampina greutatile vietii cu zambetul pe buze. Zodiacul folcloric spune ca nativii din Gemeni sunt persoane puternice, dar care nu confera stabilitate, iubesc viata si cel mai mult le place sa experimenteze.

Horoscop romanesc: zodia Cancerului (luna iulie)

Horoscopul romanesc spune ca persoanele nascute in zodia Cancerului nu au parte de bani si daca printr-o conjunctura fericita reusesc sa obtina ceva foloase materiale o vor face prin munca, nu vor avea parte de mosteniri. Pe de alta parte, nativii din Cancer nu se omoara cu munca si prefera sa contempleze la diverse probleme existentiale.

Horoscop romanesc: zodia Leului (luna august)

Nativii din zodia Leului din horoscopul folcloric sunt printre cei mai norocosi din zodiac. Desi nu se lupta sa faca averi, daca reusesc acest lucru vor avea parte de bogatie toata viata.

Horoscop romanesc: zodia Fecioarei (luna septembrie)

Ca si nativii din Gemeni, Fecioarele sunt firi nestatornice. Desi au noroc in viata, horoscopul romanesc spune ca persoanele din zodia Fecioarei pot intampina diverse probleme de sanatate de-a lungul vietii si catre batraneste se pot lupta cu anumite afectiuni ale creierului.

Horoscop romanesc: zodia Cumpenei (luna octombrie)

Naitivii din Cumpana sunt descrisi ca fiind cele mai milostive persoane din horoscopul romanesc. In multe cazuri, persoanele din Cumpana aleg calea preotiei si vor sa ii ajute cat mai mult pe cei din jur.

Horoscop romanesc: zodia Scorpiei (luna noiembrie)

Cei din zodia Scorpiei sunt persoane foarte razbunatore si nu se dau inapoi de la nimic atunci cand vor sa isi atinga un scop. Horoscopul romanesc spune ca nativii din Scorpie intampina destule greutati de-a lungul vietii si, de aceea, spre batranete se vor gandi de doua ori inainte sa faca rau cuiva.

Horoscop romanesc: zodia Arcasului (luna decembrie)

Arcasii sunt persoane foarte norocoase, dar si foarte corecte. Horoscopul romanesc spune ca nativilor din Arcas le place sa le sara in ajutor celor din jur.

sursa