Florin Condurățeanu a prevestit oarecum moartea Ionelei Prodan. Cu nici o lună în urmă, acesta a spus că știe adevărul despre starea artistei și a spus cu ce s-a confruntat cântăreața.

Ce a mărturisit Condurățeanu despre Ionela Prodan

„Nu ai cum să slăbești atât de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al șchiopătării pancreasului a fost slăbirea drastică în kilograme. S-a dovedit a fi o problemă în sistemul ei digestiv”, a declarat jurnalistul Florin Condurățeanu la România TV.

STIREA ZILEI ...  Zodiile care își găsesc adevărata fericire în 2019! Vor străluci

Ionela a recunoscut chiar ea că perioada în care a slăbit enorm a fost una grea pentru ea: „Am zis că trebuie să fac ceva, fetele mele nu au dat atenţie. Anamaria din grasă nu mă scotea (..)

Am fost cu Ana în Italia şi mi-am luat haine, dar majoritatea le-am luat cu mult sub mărimea pe care o aveam. Eu aveam măsura 18-20 şi am ajuns la 12, aproape 6 numere”.

STIREA ZILEI ...  O istorie neștiută: de ce drapelul României este roşu, galben şi albastru

„Mama nu are nicio metastaza, astea sunt pure golanii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecata cu munca. Sa fim seriosi, daca mama avea asa ceva, eu o lasam singura?

Da, este internata in spital, dar in niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus. Este chiar binisor, sub stricta atentie a unei echipe foarte bune de medici.

Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim in permanenta la fel. Toata lumea sa se linisteasca. Mama nu are vreo boala terminala”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf pentru cancan.ro când mama ei era internată.

STIREA ZILEI ...  Remediu pentru nervozitate, reumatism și îmbătrânire. Ce este roinița și cum se folosește

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a spus Şerban Bălănescu, directorul medical al unităţii spitaliceşti pentru news.ro.

sursa

LIKE