A murit Ionela Prodan. Cantareata de muzica populara s-a stin din viata luni, 16 aprilie, in timp ce se afla internata la Spitalul Elias din Capitala.

Ionela Prodan s-a luptat in ultimele luni din viata cu o boala cumplita: cancerul pancreatic.
Indragita interpreta s-a stins din viata la varsta de 70 de ani.

Potrivit surselor din preajma artistei, ea mai traia in ultima perioada doar cu ajutorul aparatelor, fiind in coma hepatica de mai multe zile.

Anamaria Prodan a transmis un mesaj emotionant pe pagina ei de Facebook, dupa ce mama ei s-a stins din viata. Odata cu mesajul, ea a publicat si o fotografie in care isi tine mama de mana, in ultimele clipe de viata.

STIREA ZILEI ...  Jaguarul agresiv sare asupra unui câine – Îngrijitorii nu cred că separarea lor este o idee bună

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ŞI VEI RĂMÂNE FORŢA VIEŢII MELE!!!TU EŞTI ICOANA VIEŢII MELE! ŞTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ŞI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ŞI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEŢII MELE!

A murit Ionela Prodan! Indragita interpreta de muzica populara s-a stins din viata dupa o lunga lupta cu boala

 

Când viaţa greu te va ncerca
Şi n suflet teama ţi va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranţa moare ultima !

STIREA ZILEI ...  Zodiile care isi revin spre sfarsitul anului.Toate esecurile se vor transforma in succese nesperate incepand cu 24 decembrie, chiar in Ajun de Craciun

Nu te lasă încovoiat
De drumul greu, întortocheat
Ce soarta ţi l aşterne n fata
Nu i fa pe plac la şugubeaţă !

Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer
In rest toate sunt trecătoare
Pe a omului vieţii cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!
Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a transmis Anamaria Prodan.

STIREA ZILEI ...  Fursecuri de casă ”Nuci umplute” – o rețetă veche a familiei, ce ne bucură deja de foarte mulți ani!

sursa