Prima seară de Paște a fost una specială în Republica Dominicană, unde concurenți din echipa „Faimoșii” și cea „Războinicii” s-au distrat pe cinste.

Ei s-au înfruptat din bucate alese la cină, au făcut karaoke, iar în urma performării, fiecare dintre ei au fost punctați de colegi. Dup-ă acest moment, ei au încins ringul de dans, iar unii dintre ei și-au dat frâu sentimentelor. Imaginile fac deliciul fanilor.

Vladimir Drăghia a primit note proaste pentru prestația de la karaoke, dar, actorul nu s-a suparat. Dimportrivă: s-a amuzat alături de colegii săi de competiție.

Geanina Stana, cea mai nouă concurentă de la „Exatlon”, care a participat și la „Bravo, ai stil!”, a purtat o rochie elenagtă lungă, care a avut un decolteu amețitor.

Ea a interpretat melodia Andrei „Vreau sărutarea ta”. Când s-a dat startul petrecerii, bruneta focoasă și-a unduit trupul de zeiță, iar băieții au fost în delir. Pe muzică românească, dar și melodii cântate de artiști internațional, participanții de la „Exatlon” s-au dezlănțuit. Unii dintre ei parcă au uitat de camerele de filmat și, în timpul pieselor, unii dintre ei s-au atins, au dansat lasciv și au flirtat mult.

Geanina din echipa Faimoșilor de la Exatlon România a dat loc bârfelor la petrecerea de Paște care a fost organizată pentru concurenți.

Geanina este cel mai nou membru în echipa Faimoșilor din cadrul concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Duminică, 8 aprilie, atât concurenții din echipa Faimoșilor, cât șiu cei din echipa Războinicilor au avut parte de o petrece pe cinste de Paște.

În plus, au participat și la un concurs de karaoke.

Geanina din echipa Faimoșilor au fost extrem de apropiată de Ștefan și i-a dat o notă mare la karaoke, lucru care a dat loc comentariilor din partea colegilor săi, care au afirmat că concurenta este disperată după rivalul ei.

“Ea e țărăncuța despre care a cântat el, lasă că știu eu”, a comentat Alex, din echipa Războinicilor, cei care au lansat atacuri dure la adresa fostei lor colege, Alina, care a fost eliminată din concurs.

“I-aș fi dat 7, dar a primit 9 de la Geanina, pe nedrept, așa că o să corectez această greșeala și îi dau 5”, a spus Vladimir Drăghia.

Cătălin Cazacu, însă, a fost mult mai direct:

“Aș vrea să îl corectez pe Vladimir. Geanina nu i-a dat 9 pe nedrept, ci pe motive foarte bine știute de noi.

Nu vrem să împărtășim acum că e disperată după el, asta e altă discuție”.

La un moment dat, Alex Nedelcu, poreclit „Bentiță”, a invitat-o la dans, iar mâinile lui i-au alunecat pe trupul Geaninei. Printre cei care au dansat apropiat se numără Giani Kiriță și Diana Belbița, cunoscută la „Exatlon” drept „Prințesa Războinică”, dar și alți doi concurenți.

sursa