Prima seară de Paște a fost una specială în Republica Dominicană, unde concurenți din echipa „Faimoșii” și cea „Războinicii” s-au distrat pe cinste.

Ei s-au înfruptat din bucate alese la cină, au făcut karaoke, iar în urma performării, fiecare dintre ei au fost punctați de colegi. Dup-ă acest moment, ei au încins ringul de dans, iar unii dintre ei și-au dat frâu sentimentelor. Imaginile fac deliciul fanilor.

Vladimir Drăghia a primit note proaste pentru prestația de la karaoke, dar, actorul nu s-a suparat. Dimportrivă: s-a amuzat alături de colegii săi de competiție.

Geanina Stana, cea mai nouă concurentă de la „Exatlon”, care a participat și la „Bravo, ai stil!”, a purtat o rochie elenagtă lungă, care a avut un decolteu amețitor.

STIREA ZILEI ...  Sfatul săptămânii 3 – 9 decembrie 2018. Zile dificile pentru 3 zodii

Ea a interpretat melodia Andrei „Vreau sărutarea ta”. Când s-a dat startul petrecerii, bruneta focoasă și-a unduit trupul de zeiță, iar băieții au fost în delir. Pe muzică românească, dar și melodii cântate de artiști internațional, participanții de la „Exatlon” s-au dezlănțuit. Unii dintre ei parcă au uitat de camerele de filmat și, în timpul pieselor, unii dintre ei s-au atins, au dansat lasciv și au flirtat mult.

Geanina din echipa Faimoșilor de la Exatlon România a dat loc bârfelor la petrecerea de Paște care a fost organizată pentru concurenți.

Geanina este cel mai nou membru în echipa Faimoșilor din cadrul concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

STIREA ZILEI ...  Înainte de Crăciun, bunica mea întotdeauna pune ulei de măsline in clementine, iar cand am aflat si eu secretul, am incercat imediat

Duminică, 8 aprilie, atât concurenții din echipa Faimoșilor, cât șiu cei din echipa Războinicilor au avut parte de o petrece pe cinste de Paște.

În plus, au participat și la un concurs de karaoke.

Geanina din echipa Faimoșilor au fost extrem de apropiată de Ștefan și i-a dat o notă mare la karaoke, lucru care a dat loc comentariilor din partea colegilor săi, care au afirmat că concurenta este disperată după rivalul ei.

“Ea e țărăncuța despre care a cântat el, lasă că știu eu”, a comentat Alex, din echipa Războinicilor, cei care au lansat atacuri dure la adresa fostei lor colege, Alina, care a fost eliminată din concurs.

STIREA ZILEI ...  Horoscop weekend 15 - 16 decembrie. Provocari pentru aceste zodii

“I-aș fi dat 7, dar a primit 9 de la Geanina, pe nedrept, așa că o să corectez această greșeala și îi dau 5”, a spus Vladimir Drăghia.

Cătălin Cazacu, însă, a fost mult mai direct:

“Aș vrea să îl corectez pe Vladimir. Geanina nu i-a dat 9 pe nedrept, ci pe motive foarte bine știute de noi.

Nu vrem să împărtășim acum că e disperată după el, asta e altă discuție”.

La un moment dat, Alex Nedelcu, poreclit „Bentiță”, a invitat-o la dans, iar mâinile lui i-au alunecat pe trupul Geaninei. Printre cei care au dansat apropiat se numără Giani Kiriță și Diana Belbița, cunoscută la „Exatlon” drept „Prințesa Războinică”, dar și alți doi concurenți.

sursa