Trimite pe Whatsapp

Oana Zavoranu se pregateste de parastasul mamei. Se implinesc trei ani de la moartea Marioarei Zavoranu. Marti se implinesc trei ani de la moartea Marioarei Zavoranu, iar Oana si sotul ei se pregatesc de parastas.

Marţi, 17 aprilie, se fac trei ani de la moartea Mărioarei Zăvoranu, iar fiica ei, Oana, se pregăteşte de parastas. Bruneta va face pomană pentru femeia cu care s-a certat la cuţite, în ultimii ani de viaţă ai acesteia, şi regretă toate cuvintele grele pe care i le-a aruncat.

Desi nu s-au inteles deloc bine in ultimii ani de viata ai mamei, vedeta va da de pomana, incarcata de regrete pentru vorbele grele pe care i le-a spus mamei ei. Sotul Oanei Zavoranu a marturisit ca ea regreta certurile pe care le-a avut cu mama ei si ca sunt momente in care Oana ii duce dorul. Soțul Oanei Zăvoranu (44 de ani), Alex Ashraf (30 de ani),a mărturisit că aceasta regretă certurile pe care le-a avut cu mama sa și că sunt momente când și-ar dori să îi povestească toate bucuriile şi tristeţile.
 

“Unul dintre angajați o să se ocupe de toate aceste lucruri. O să fie ceva restrâns, cu cei apropiați, nu o sa fie ceva festiv. Ne-am hotărât ca pe data de 17 aprilie, exact în ziua în care a murit, să îi facă pomenirea. Sunt momente când vorbesc cu Oana despre doamna Mărioara și îmi zice că îi este dor de mama sa și că și-ar fi dorit ca ea să îi vadă toate realizările din ultima perioadă și să îi zică «Bravo, fata mea, sunt mândră de tine». Nu o să dăm haine de pomană, pentru că am văzut că unele persoane nu au apreciat asta atunci când Oana a mai făcut asta. Mai bine făceam o licitație, strângeam banii și îi dădeam oamenilor săraci”, a declarat Alex Ashraf.

Ultimul interviu al Marioarei Zăvoranu, în 2015, înainte să moară. Cuvintele pe care Oana nu le-a uitat nici după 3 ani

Moartea este un subiect sensibil pentru cei mai mulți dintre oameni. Nu și pentru Marioara Zăvoranu, care a făcut dezvăluiri despre decesul ei, dar și despre legăturile sale neștite cu Divinitatea. Vedeta a rugat-o pe Oana Zăvpranu să o înmormânteze lângă cei doi foști soți pe care i-a avut.

Cu ceva timp înainte să fie internată în 2015, mama Oanei Zăvoranu a vorbit într-un interviu emoționant despre legăturile sale cu divinitatea. În timpul declarațiilor, Marioara Zăvoranu i-a îndepmnat pe oameni să se roage nu doar atunci când le este rău, ci și când le este bine.

„Am văzut oameni acum, de Sfânta Măria, când era și ziua mea, mergând în genunchi și pe coate, în jurul mânăstirilor. Nu cred că biserica poate să îngăduie umilință asta. Ne putem umili noi, vis-a-vis de noi, și în față lui Dumnezeu altfel. Prin căința, prin înțelepciune, prin iubire, prin fapte bune, nu târându-ne pe jos că omidele. Nu-mi place, eu văd altfel religia, văd ceva mult mai mult față de ceea ce se înfăptuiește, și ceea ce unii preoți fac din biserică românească. Eu aș zice că dacă s-ar duce în biserică, să stea în genunchi în față Lui Dumnezeu, numai atât și să se roage din tot sufletul, dar să se ducă și când le e bine, și când le e rău. Nu numai când le e rău. Eu așa văd… asta nu înseamnă că nu cred, eu cred numai în Dumnezeu. Așa sunt eu făcută, să cred într-o putere supranaturală care ne vede și ne da la fiecare ce merităm. Eu văd altfel lucrurile, mai pământești și mai… cu totul mai cu suflet, și mai cu înclinare, spre binele celui de lângă tine”, a declarat mama Oanei Zăvoranu în urmă cu mai bine de trei ani în exclusivitate pentru Cancan.ro, emisiunea de la România TV.

Cu puțin timp înainte să își de ultima suflare pe patul de spital, Marioara Zăvoranu a primit binecuvântarea unui preot.

I-a fost îndeplinită ultima dorință – Marioara Zăvoranu a fost înmormântată în locul dorit

Mama Oanei Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015 din cauza unei suferinţe renale. Mărioara Zăvoranu avea 66 de ani şi s-a stins din viaţă pe un pat de spital de la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni. Ea s-a internat încă de la începutul anului 2015, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Marioara Zăvoranu a fost înmormântată la cimitirul „Eternitatea” (pe care l-a deținut Oana Zăvoranu până în 2016) ,alături de cei doi foşti soţi ai ei, Ioan Bănicioiu şi Nicolae Zăvoranu.

 

Marioara Zăvoran, o viață presărată cu multe drame: a fost înfiată, i-au murit gemenele și și-a îngropat cei doi soți

Marioara Zăvoranu a fost născută într-un tren, de o adolescentă de 19 ani, şi abandonată la naştere. Ulterior, ea a fost adoptată. La 16 ani, mama Oanei Zăvoranu a fugit de acasă şi s-a măritat cu Nicolae Zăvoranu, însă cei doi s-au despărţit după ce ea a născut doi copii cu un alt bărbat, fetiţe gemene.  După despărțire, Mărioara Zâvoranu s-a recăsătorit. Tatăl biologic al Oanei este Nelu Bănicioiu.

„Viaţa mea e un roman, e o poveste, e cu bucurii, dar şi cu foarte multe necazuri, pe care aşa mi le-a dat Dumnezeu”, a povestit Mărioara Zăvoranu într-un interviu în urmă cu câțiva ani, potrivit gandul.ro.

În 1977, gemenele Mărioarei Zăvoranu, dar şi părinţii ei adoptivi au murit la cutremur. Aceștia erau în blocul Casata de pe Magheru. Şase ani mai târziu, Nelu Bănicioiu a fost închis de regimul comunist pentru delapidare.

„Era a doua cumpănă în viaţă, a trebuit să iau viaţa de la început”, a mai declarat atunci Mărioara Zăvoranu.

Și… pentru că de multe ori viața bate filmul, Marioada a decis să divorțeze de tatăl biologic al Oanei Zăvoranu ca să redevină soția lui  Nicolae Zăvoranu. Din nefericire, acesta s-a stins din viață în 2000. Cu toate că soarta a fost nemiloasă cu ea, Marioara Zăvoranu a strâns o avere impresionantă: un cimitir privat, un depozit, mai multe spaţii comerciale şi o vilă impunătoare în Afumaţi, toate estimate de Oana Zăvoranu la 65 de milioane de euro.

Sursa: click.ro, cancan.ro

0 Shares

Trimite pe Whatsapp