Trimite pe Whatsapp

E o săptămână în care se clarifică absolut toate aspectele legate de parteneriate, relații amoroase sau de familie.

Previziuni karmice 16 – 22 aprilie 2018

ZODIILE DE APĂ

Racii devin ceva mai înțelepți în sensul că vor învăța când trebuie să tacă și când e cazul să pluseze cu criticile. Au de câștigat cu această atitudine nouă la ei.

Scorpionii și Peștii pășesc pe nisipuri mișcătoare. Trebuie să se uite cu atenție în gura celor care le dau sfaturi. Nu toate sunt date cu bune intenții.

ZODIILE DE AER

Gemenii au o săptămână în care vor fi nevoiți să se împartă în o mie de locuri. Nu vor avea prea mult timp la dispoziție pentru a analiza cu atenție anumite aspecte legate de profesie și riscă să facă greșeli.

Balanțele vor fi pe un butoi de pulbere în următoarea perioadă. Tensiunea din jur le va pune capac din toate punctele de vedere.

Vărsătorii trebuie să fie ceva mai vigilenți, mai precauți cu anumite persoane „de bine”. Vor fi puși în tot felul de situații înnodate.

E săptămâna Berbecilor fără doar și poate. Sunt singurii nativi care nu întâmpină niciun fel de problemă.

Săgetătorii se înstrăinează de anumite persoane din familie și simt această durere tot mai profund. Nu au de ales pentru că se simt trădați.

Leii au și ei o săptămână benefică. Există mici excepții. Temperamentul lor vulcanic se va manifesta la locul de muncă și poate ieși cu scântei.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au de clarificat anumite lucruri legate de relația lor amoroasă. S-au săturat de reproșuri și săptămâna asta vor spune tot ce au pe suflet.

Capricornii nu sunt tocmai în apele lor, dar succesul de la serviciu le va mai aduce zâmbetul pe buze.

Fecioarele vor fi cu moralul la pământ toată săptămâna. Neptun și Mercur le fac zile fripte acestor nativi. Trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp