Emoții imense pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cei doi părinţi și-au creștinat fetiţa. Pentru fericitul eveniment, fosta prezentatoare TV s-a asigurat că o să arate impecabil, dar emoţiile au copleșit-o.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA.​ Gabriela Cristea a declarat că se simte extrem de emoţionată şi speră că nu va plânge în biserică. Micuţa Bella a început deja să fie uşor mai agitată, dându-şi seama că un eveniment extrem de important este pe punctul de a se întâmpla în viaţa sa.

„Noi ne simţim bine. Ea a început să fie agitată, simte că o să se întâmple ceva. Preotul ne aşteaptă. Ea a dormit foarte bine, noi nu prea am dormit. Noi avem încredere în preot şi sperăm că totul va fi bine, credem că va face câteva vocalize, eu sunt cu inima strânsă un pic, dar sunt convinsă că totul va fi bine.” a spus Gabriela Cristea inainte de botez.

A fost o zi mare pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, care au trăit cea mai mare minune din viaţa lor, după venirea pe lume a micuţei Bella Victoria Margot. Cei doi fericiţi părinţi şi-au botezat fetiţa, iar întreg momentul a fost extrem de deosebit, exact aşa cum şi l-au dorit.

Întreg evenimentul a început de dimineaţă, atunci când Bella Victoria Margot a fost răsfăţată de bunica ei, în timp ce părinţii se aranjau pentru marea zi. Gabriela Cristea şi-a făcut şi ea apariţia acasă, după o perioadă în care a fost plecată la salon pentru a se aranja.

După ce au plecat de acasă cu o mică întârziere, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, împreună cu ceilalţi invitaţi, au ajuns la biserică. Au ajuns foarte repede pentru că biserica în care a fost botezată Bella Victoria Margot este foarte aproape de casa lor. Gabriela Cristea şi-a făcut apariţia într-o rochie bleu, cu dungi și „picături” albe, iar la urechi a ales o pereche de cercei aurii, de o mărime generoasă. Machiajul este foarte intens, cu multe nuanțe de negru și de gri, un contrast pentru ochii ei albaștri. Nici Tavi Clonda nu s-a lăsat mai prejos şi a ales o ţinută de un tată mândru de fata sa.

Momentul în care Bella Victoria Margot a fost băgată în cristelniţă a fost unul extrem de important şi emoţionant pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, frumoasa prezentatoare fiind la un pas să izbucnească în lacrimi. Micuţa a ţipat puţin atunci când a fost băgată în cristelniţă, dar în cele din urmă totul s-a terminat cu bine.

După slujba de la biserică, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au mers acasă, acolo unde Bella Victoria Margot a dormit pentru a fi plină de energie la petrecere.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea şi-au făcut apariţia la local în jurul orei 19.00, atunci când au păşit plini de emoţie în superbul restaurant cu fiica lor în braţe. Cei doi au vorbit şi despre primele impresii de la slujbă.

„Acum suntem bine, ne-am liniştit, a fost puţină agitaţie în timpul botezului şi după. Am încercat apa din cristelniţă. În rest eu m-am agitat un pic pentru că a fost gălăgioasă spre finalul slujbei. Totul a fost bine la biserică şi eu am fost liniştită. Surprizele au venit din partea invitaţiior şi ne-am trezit deja cu jumătate dintre invitaţi. Avem multe surprize pregătite. Avem oglinga magică şi am pregătit un spaţiu special pentru copii, bucate excelente. Şi programul artistic va fi unul deosebit, aşa mi-a promis soţul meu”, a spus Gabriela Cristea după ce a ajuns la local.

„Da, mama e emoţionată mai ales că nu a mai văzut-o de ceva timp. E bine când emoţiile sunt constructive, suntem emoţionaţi şi bucuroşi”, a spus Tavi Clonda după ce a ajuns la local.

Gabriela Cristea a optat pentru o rochie superbă la petrecerea de botez a fiicei. Gabriela Cristea a ales o rochie albă, lungă şi vaporoasă. Rochia îi curgea perfect pe trup, mai ales că Gabriela Cristea a slăbit mult pentru a fi în cea mai mare formă la botez. Rochia albă îi venea excelent frumoasei brunete, iar zâmbetul de pe chip nu face decât să dovedească cât de fericită este Gabriela Cristea alături de Tavi Clonda în ziua botezului micuţei Bella Victoria Margot.

sursa: spynews.ro