Ionela Prodan a mărturisit într-un interviu pentru România TV care este numele ei adevărat. Îndrăgita cântăreață a vorbit despre viața ei și despre carieră.

Adevăratul nume al Ionelei Prodan: „Eu mă numesc Ionela Tănase”

„Eu mă numesc Ionela Tănase. Ionela Prodan e numele meu de familie, de domnișoară. Eu Anamariei i-am pus special numele, Anamaria Tănase.

Am stat prea puțin cu familia. Îmi amintesc visul meu de revenire pe pământ. Mi-a apărut Iisus în față când am făcut septicemie în spital în București. Eram pe trei sferturi moartă.

STIREA ZILEI ...  Alungă celulita pentru totdeauna cu două ingrediente pe care deja le ai în casă! Rezultatele sunt uimitoare

Nu mai eram cu picioarele pe pământ. Eu eram în altă lume. Aveam febră enorm. Ardeam, un foc enorm.

L-am văzut pe Iisus. M-a prins de spate, mi-a dat viață. Am zis: ce e cu mine aici? Din flăcările alea, din febră, am ajuns cu picioarele pe pământ. Prezența lui Iisus la mine în casă este permanentă”, i-a spus Ionela Prodan lui Ioan Corpoș la România TV înainte să moară.

Lumea artistică este îndoliată. Vestea morții Ionelei Prodan a venit pe neașteptate. După ce și-a revenit din coma în care se afla cântăreața, nimeni nu își imagina că se va stinge imediat.

STIREA ZILEI ...  Tranzite astrale rare și schimbări majore în următorii 7 ani pentru zodii. Multe ape se limpezesc

Anamaria Prodan se pregătește acum să își conducă mama pe ultimul drum. Cei care au admirat-o își pot lua rămas bun de la Capela Cimitirului Bellu, acolo unde va fi depus sicriul, începând cu ora 17.

Ionela va fi înmormântată lângă soțul ei, în cimitirul Bellu. În legătură cu moartea artistei au reacționat mai mulți artiști printre care Mioara Velicu și Elena Merișoreanu.

STIREA ZILEI ...  Cutremur in Romania, pe 1 Decembrie

Ionela Prodan a fost una din cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Originară din Oltenia, Ionela a lansat o serie de șlagăre revoluționând lumea folclorică.

Ionela Prodan a venit pe lume într-o zi de octombrie, pe data de 6 în anul 1947. A devenit remarcată datorită felului unic în care a interpretat piese din folclorul românesc, mai ales cele în duet cu Ion Dolănescu.

Ionela a fost mama impresarei Anamaria Prodan, cunoscută după ce a ajuns să impresarieze jucătorii de fotbal de la FCSB (fosta Steaua).

sursa